Четвер, 25.04.2024, 09:41Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2014 » Квітень » 4 » МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВО-ПІЗНАВАЛЬНИЙ СЕМІНАР НА БАЗІ НПП "КРЕМЕНЕЦЬКІ ГОРИ"
13:26
МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВО-ПІЗНАВАЛЬНИЙ СЕМІНАР НА БАЗІ НПП "КРЕМЕНЕЦЬКІ ГОРИ"

26-28 березня 2014 року на базі Національного природного парку «Кременецькі гори» відбувся Міжнародний науково-пізнавальний семінар «Сучасні основи сталого менеджменту організації туризму в національних природних парках».

Участь в роботі семінару взяли представники туристичних агентств Франції, Німеччини та України, працівники департаменту природно-заповідної справи Міністерства екології та природних ресурсів України, департаменту екології та природних ресурсів Тернопільської ОДА, представники національних природних парків України.

Семінар проводився з такими цілями:

 - підвищення рівня базових знань та розвитку умінь, які необхідні для організації туристичної діяльності на території установ природно-заповідного фонду;

 - ознайомлення з провідним досвідом туристичної діяльності на території установ природно-заповідного фонду;

 - обмін досвідом щодо організації туристичної діяльності на природоохоронних територіях України, Франції та інших країн Європейського Союзу;

 - посилення співпраці адміністрацій установ природно-заповідного фонду з туристичними організаціями;

 - визначення подальших шляхів розвитку туристичної діяльності на території установ природно-заповідного фонду.

Семінар розпочався 26 березня з вступного слова, а також з привітань учасників семінару начальника відділу державного управління природно – заповідним фондом Матвєєва С.Р., директора НПП  «Кременецькі гори» Штогрин М.О., експерта з екологічної політики, стратегії інвестицій проекту ЄС «Додаткова підтримка Мінприроди України у впровадженні Секторальної бюджетної підтримки» Андре Каруц, Голова Кременецької РДА та Голова Кременецької райради, представник департаменту туризму Тернопільської ОДА, директор департаменту екології та природних ресурсів Тернопільської ОДА.

Виступи проводили туристичні оператори і представники парків, в яких висвітлювали проблеми і пропозиції діяльності рекреації у національних парках. Після кожного виступу було обговорення цих проблем і пропозицій.

Також було проведено мастер - класи з виготовлення ляльки – мотанки, писанкарства, виробів з глини. Проводилися екскурсії по еколого – туристичному маршруті «Гора Божа»,  екскурсія по еколого – туристичному маршруті «Гора Замкова (Бона)», екскурсія по еколого – туристичному маршруті «Данилова гора». Працівниками було показано багато цікавого, розказано багато легенд та історій пов’язаних з утворенням та найменуванням різних гір.

28 березня відбувалося заключне засідання з написанням резолюції конференції.

Підготував: інженер з рекреаційного благоустрою НПП "Нижньосульський" О.В. Нестеренко

Переглядів: 571 | Додав: Oxana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz