Четвер, 25.04.2024, 22:41Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2013 » Листопад » 18 » НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ТРЕНІНГ.
17:00
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ТРЕНІНГ.
В м.Київ, санаторій «Пуща-Озерна», 12-15 листопада 2013 р. відбувся Навчально – методичний тренінг на тему «ОРГАНІЗАЦІЙНІ НАПРЯМЕКОЛОГІЧНОЇ ПРОСВІТИ ТА РЕКРЕАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УСТАНОВАХ ПРИРОДНО-ЗАПОВІДНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ» .
Робота тренінгу розпочалася з вітального слово Президента Асоціації природоохоронних територій України Стеценко Миколи Пилиповича який привітав в сих учасників навчального тренінгу та наголосив на важливості екологічної освіти в збереженні та примноженні довкілля нашої держави.
 З великим задоволенням учасники тренінгу прослухали змістовні лекції на такі теми:
- Практичні аспекти екологічної просвіти та рекреаційної діяльності на прикладі окремих національних парків світу,
 - Екологічна освіта, як один із базових напрямків діяльності територій та об’єктів ПЗФ України,
- Організація інфраструктури для екологічної просвіти та рекреації в національних парках та заповідниках (тренер к.б.н., Чорний М.Г.),
- Екологічна журналістика. (тренер Листопад О.Г.),
 - Методика виготовлення наглядних посібників для школярів. (тренер к. б. н. Горобець Л.В.),
- Основи фандрейзингу. (тренер Подобайло А.В.),
 - Цікава поведінка тварин: методичні рекомендації для проведення екскурсій екологічними стежками. (тренер Горобчишин В.А.).
В кінці кожного заняття слухачі разом із тренерами проводили - обмін думками, запитання, пропозиції. Впродовж трьох днів з 19.00 проводилися, творчі майстерні . На яких представники Національних парків представляли свої презентації обговорювали їх , намічали шляхи для подальшої роботи . Я також представив наш парк розповів про роботу еколого – освітнього відділу В останній день Переїзд із Києва до Державного дендрологічного парку «Тростянець» с.Тростянець, Чернігівської області. Знайомство із практичними аспектами організації екопросвітницької діяльності в дендропарку. Огляд екологічної стежки. Екскурсія дендрологічним парком. Обмін думками, запитання, пропозиції. Заключні слова Вручення сертифікатів про участь у тренінгах. Заповнення анкет , в яких учасники тренінгу виразили щиру вдячність за чудове навчання. Я як староста навчальної групи хочу ще раз подякувати всім організаторам та викладачам за змістовне навчання, добре організований побут слухачів тренінгу.
Автор: начальник відділу екологічної освіти Нестеренко І.І.
Переглядів: 617 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Youko  
Еколого-просвітницька робота потрібна в наш час, як ніколи до цього! Багато людей так халатно відносяться до природи, не розуміючи суті багатьох речей.. Ну декому звісно просто наплювати.. Але якщо хоч один слухач перегляне свої погляди, це буде чудово! БЕРЕЖІТЬ ПРИРОДУ! Бережіть ліс! Такі агітаційні заклики вже нікому не цікаві, а от якщо пояснити чому його треба берегти, які наслідки наших дій є на сьогодні, то це вже не пройде повз вуха чи очі людей! Наш обов'язок - сприяти  цьому!
Кравченко Маргарита.

2 ksysha  
Сергію, звісно приїдемо.

1 сергій  
а до Горошинської школи ще приїдете

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz