Четвер, 25.04.2024, 16:43Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2017 » Березень » 2 » НАВЧАННЯ ПРАЦІВНИКІВ СЛУЖБИ ДЕРЖАВНОЇ ОХОРОНИ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»
13:06
НАВЧАННЯ ПРАЦІВНИКІВ СЛУЖБИ ДЕРЖАВНОЇ ОХОРОНИ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»

Вже традиційним стало, що в кінці кожного місяця, працівники відділу науки проводять навчання для служби державної охорони НПП «Нижньосульський» (далі-Парк), з метою виконання річного плану заходів з наукової та науково-технічної діяльності Парку, та задля покращення роботи служби державної охорони.

Дане заняття було присвячене першим квітуючим рослинам-первоцвітам. Первоцвіти – це екологічна група рослин, яка нараховує близько 500 видів. Розпускання квітів у них відбувається ще до появи листків на деревах. У багатьох первоцвітів забарвлення яскраве, весняне, деякі з них на межі зникнення, добрі медоноси,   та занесені до Червоної книги України.

Під час занять акцентувалась увага працівників на види первоцвітів які зростають на території Парку, їх поширення та охоронний статус.

Таке навчання дало можливість підвищити рівень своїх професійних та фахових знань кожному з працівників служби державної охорони.

Отримані знання будуть використовуватись працівниками служби державної охорони,  Черкаського та Полтавського науково-дослідного природоохоронного відділення для покращення охорони території та дотримання режиму використання території  Парку.

Шановні друзі! При зустрічі з прекрасними квітками майте шану до цих справді чарівних і до того ж цілющих рослин. Не зривайте оберемки квітів, які згодом бездумно викинете. Краще помилуйтеся ними в природі, а на згадку сфотографуйте, зробіть «селфі з живим первоцвітом»  чи замалюйте гарні квіти тим дорожчі вони будуть для вас. Бережіть красу природи, весняні усмішки рідної Землі. Вони справді цього варті.

                                                                                            Укладач: м.н.с. Юлія Лук'яненко

Переглядів: 574 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 skirpotenko  
Навчання це завжди добре.Хтось вивчить щось нове , а дехто згадає щось вивчене. Особливо таку важливу інформацію про первоцвіти.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz