П`ятниця, 26.04.2024, 08:39Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2015 » Березень » 31 » НЕХАЙ КОЖЕН КУТОЧОК УКРАЇНИ БУДЕ МАЛЬОВНИЧИМ!
13:30
НЕХАЙ КОЖЕН КУТОЧОК УКРАЇНИ БУДЕ МАЛЬОВНИЧИМ!

   Днями за ініціативи колективу працівників Національного природного парку «Нижньосульський» в с.Худоліївка, Семенівського району, було проведено екологічну акцію «Посади дерево, разом з нами». 
         

Метою акції є формування екологічної культури у населення, поширення знань про стан, значення та захист зелених насаджень, а також збільшення зелених легенів міст та сіл, формування нового, не споживацького ставлення до довкілля, виховання відповідальності кожного за збереження багатства і краси природи.
         До цього заходу з задоволенням приєдналися небайдужі місцеві жителі на чолі з головою сільської ради Демидченком В.М. та учні Худоліївської ЗОШ I-III ст. з директором Костяним В.А. Школярів було ознайомлено з основними вимогами підготовки дерев до посадки, а також з правилами догляду за ними, проведено мастер-клас в посадці молодих дерев та кущів.
     Спільними зусиллями в центрі села було висаджено садивний матеріал наданий Криворудським дендропарком (айлант найвищий, або китайський ясен, горіх чорний, виноград дикий, керія японська, калина-гордовина, клен гостролистий, ломиніс манжурський, тілея трилиста, скумпія, форзиція повисла та європейська, фундук), Лубенським держлісгоспом (береза бородавчата, дуб звичайний та червоний, бирючина, ялина, самшит) та Полтавським обласним управлінням мисливського та лісового господарства (туя конусовидна, ялина, ялівець козацький, самшит).
      По завершенні посадки дерев та кущів було проведено бесіди з учнями про важливість розширення та збереження зелених зон у населених пунктах.
Ця благородна справа допомагає об’єднати патріотів у діяльності із збереження довкілля. Нехай кожен куточок України буде мальовничим!

(Оксана Кропивка молодший науковий співробітник)

Переглядів: 538 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 innborovko  
Дана акція чудова, адже: дає змогу об"єднати різних людей в одній справі, створити "мальовничий куточок", а також донести до людей важливість озеленення. Побільше б такого!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz