П`ятниця, 26.04.2024, 10:01Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Січень » 16 » ОФОРМЛЕННЯ ЗЕМЛЕВПОРЯДНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ОБГОВОРИЛИ НА НАРАДІ В ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
19:35
ОФОРМЛЕННЯ ЗЕМЛЕВПОРЯДНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ОБГОВОРИЛИ НА НАРАДІ В ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Оформлення землевпорядної документації національного природного парку «Нижньосульський» обговорили на нараді в облдержадміністрації

Заступник голови облдержадміністрації Євген Греков провів робочу нараду з питання дотримання природоохоронного законодавства при здійсненні землекористування та землевідведення в межах земель, що увійшли до складу територій національного природного парку «Нижньосульський».

У нараді взяли участь представники парку, Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, ГУ Держгеокадастру у Полтавській області, Регіонального офісу водних ресурсів у Полтавській області, в.о. голів Семенівської, Оржицької та Глобинської райдержадміністрацій, ПП «Землемір».

«Неодноразово надходили звернення до Департаменту екології та природних ресурсів, до голови облдержадміністрації, зокрема й щодо землевпорядної документації, земельного фонду парку. Питання ключове», – зазначив на початку наради Євген Греков.

Виконувач обов’язків директора НПП «Нижньосульський» Валерій Свіколкін розповів, що між парком і ПП «Землемір» було укладено договір про розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок «Нижньосульського» у постійне користування та оформлення прав користування земельними ділянками. За результатами обчислювальних робіт розробники встановили невідповідність площ, заявлених в указі Президента про створення НПП «Нижньосульський». Щодо вирішення питання невідповідності звернулися до облдержадміністрації.

Заступник директора Департаменту екології та природних ресурсів ОДА Олександр Ткаченко підтвердив, що торік улітку відвідна землевпорядна документація в департамент подавалася. Були виявлені розбіжності у площах. Через це питання погодження ділянок, які мали передати в постійне користування, пригальмували. Перемовини вели з юридичною службою парку, зверталися в профільне міністерство за роз’ясненнями.

Загальна площа обчислених ділянок менша, ніж зазначена в указі Президента, на Полтавщині – в межах 30 гектарів. Причини невідповідності картографічних даних, на базі яких був розроблений проєкт створення парку, обговорювали на нараді. Керівники райдержадміністрацій звернули увагу на неточності у карті-схемі, укладеній при створенні парку.

Учасники наради обговорили кроки щодо усунення невідповідностей. Зокрема, рекомендували адміністрації НПП «Нижньосульський» вирішити питання замовлення робіт із проведення відповідної експертизи щодо обґрунтування причин розбіжності площ земельних ділянок, які відводяться адміністрацією парку в постійне користування, з тими, що визначені в Указі Президента України «Про створення НПП «Нижньосульський». Департаменту екології та природних ресурсів ОДА з метою визначення порядку дій при розгляді й погодженні землевпорядної документації рекомендували підготувати відповідний лист-звернення до Мінекоенерго.

Також визначили, що питання пошуку експертної установи – сфера діяльності НПП «Нижньосульський».

Інформація з офіційного веб-порталу Полтавської ОДА:
http://www.adm-pl.gov.ua/…/oformlennya-zemlevporyadnoyi-dok…

Переглядів: 350 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 polebkakhomenko1  
Маю надію всі незгоди пройдуть для вас непомітно. Та вважаю що всі землі ви використаєте правильно, для забеспечення кращої долі для НПП Нижньосульський

6 natalialiakhman99  
Оформлення землевпорядної документації важлива річ,проте шкода,що трапляються такі бюрократичні ситуації. Добре,що ці розбіжності виявили.Сподіваюся,що знайдуть винних у цьому.

4 Спільнота  
Вас - ,,працівників ,, і адміністрацію НПП нащадки ПРОКЛЯНУТЬ ! За вашу - ЗЛОЧИННУ діяльність-бездіяльність ...!!! ПРОКЛЯНУТЬ !!! ЗА ,,СМІТНИК,, , який ви залишите по собі , з УНІКАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО комплексу , за ЗНИЩЕНІ рибні багатства ВАМИ , і ТИСЯЧАМИ бракон'єрів , що БЕЗКАРНО МАРОДЕРСТВУЮТЬ на ВСІЙ території парку .і ПОЛИШАЮТЬ ПІСЛЯ СЕБЕ ПУСТИНЮ ..!!! ВАС - ПРОКЛЯНУТЬ , за СПУСТОШЕНУ ЗЕМЛЮ , бо ви були ,,ВОРАМИ в ЗАКОНІ,, і СПІВУЧАСНИКАМИ УСІХ ЦИХ ЗЛОЧИНІВ ...!!!

5 anzhelkasklyar  
Шановний користувач, вважаю Ваш коментар недоречним! Адже, висовувати звинувачення працівникам та адміністрації НПП "Нижньосульський" без доказів безглуздо. Також, рекомендую при висловлюванні своєї думки мати повагу до інших користувачів цього сайту. Адже читати цей негатив неприємно! Дуже сподіваюсь на Ваше порозуміння.

3 aulko99  
Наполеглива праця- запорука успіху! Щиро вітаємо Вас ще з однією "перемогою", яка принесе великих досягнень!!!

2 alkabilyk737  
Бажаю успіхів у з'ясуванні і виправленні всіх неточностей, а також в пошуках експертної установи!

1 karinkasviatobog  
Сподіваюся що неточності будуть усунені в найкоротші терміни!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz