Субота, 20.04.2024, 14:08Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Березень » 28 » ОЗЕЛЕНЕННЯ ШКІЛЬНОГО ПОДВІР’Я
19:39
ОЗЕЛЕНЕННЯ ШКІЛЬНОГО ПОДВІР’Я

      

 

 

 

 

 

     

 

 

       З приходом весни та з метою розвитку екологічної освіти і виховання молоді, залучення її до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи рідного краю  відбулася посадка дерев на території шкільного подвір’я Малобурімської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., Чорнобаївського р-ну., Черкаської обл., було закладено Куточок Слави, присвячений землякам, учасникам АТО.

Учні 11 класу на чолі з класним керівником Росенко Н. В., та заступником з навчально-виховної роботи, вчителем біології Лук'яненко В. І., в також представниками від Національного природного парку «Нижньосульський» молодшим науковим співробітником Ю. М. Лук'яненко та інспектор з охорони Черкаського ПНДВ Батир Є. М. висадили двадцять чотири сосни.

Сосни – завжди сильні, витривалі, гнучкі, стрункі і незламні за будь-яких умов. Тому хочеться, наші воїни захисники, як ті деревця, були незламними, сильними, несли добро, мир і злагоду. А головне по швидше поверталися до рідних домівок, де їх чекають рідні і близькі їм люди.

А випускники, посадивши сосонки, - залишили добру пам'ять про свій дружній, згуртований, неповторний клас.

Хай ростуть деревця на радість людям, тягнуться до сонечка і нагадують всім ким посаджені сосонки і в честь кого вони посаджені, а головне, - щоб всі пам’ятали, яка ціна миру, добра і злагоди в державі.

 

Укладачі: молодший науковий співробітник Ю. М. Лук’яненко

                   Класний керівник 11 класу Малобурімської ЗОШ - Н. В. Росенко

 

Переглядів: 696 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 9
9 bezkorovajnaoksana6  
Дуже добре , що  був проведений таких захід , він приніс не тільки красу на територі шкільного подвір'я , а і дав дітям величезний досвід того ,  як треба дбати за тим місцем де проживаєш , ростеш і навчаєшся . Хотілося б більше таких заходів по всій території України.

8 sirsinictutow  
Озеленення території - чудова ідея! Моя школа знаходиться в центрі міста,та коли я навчалася в ній - мала чудовий відпочинок від важкого міського повітря у нашему зеленому садочку! Я вважаю,що з нашою екологією вкрай необхідно робити такі заходи, та хоч якось очищати повітря за рахунок рослин та дерев! flower

7 katyalinnyk1997  
Озеленення пришкільної території відіграє значну роль не лише у сенсі піклування про навколишній світ і природу вцілому, а й вміщує в собі виховний момент. А це,до речі, відіграє важливу роль у формуванні психіки підлітка,що , звичайно, є дуже позитивним. Також у цьому вчинку має місце педагогічний вплив на розвиток підлітка шляхом привчання до роботи. Також це несе в собі символічний зміст - виховання патріотизму! Молодці! Це дійсно вагомий внесок у всіх сферах розуміння!

6 nastya_yakovleva_1998  
Долучаючи студентів до таких заходів, ми матимемо тісний зв"язок з природою та завжди її оберігатимемо. Адже свою працю ми цінуємо як ніщо інакше!!! Я особисто приймала у цьому році участь в озелененні подвір"я ПНПУ!!!

5 dashashtanko98  
Озеленення пришкільної території має велике значення. Перш за все зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють роль своєрідного фільтру. Вони впливають на формування мікроклімату, бо діють на тепловий режим, вологість і ступінь рухомості повітря, а також мають значний вплив на здоров’я школярів.

4 rem1212  
Добре і образно сказано, що масиви лісів і садів – це «зелені легені» нашої планети. За рік гектар лісу дарує людям і всьому живому 18000000 кубометрів воістину животворящого повітря! Ліси забезпечують близько 70 відсотків регенерації нормального атмосферного кисню на землі. У цьому своєму чарівному властивості вони десятикратно перевершують іншу могутню союзницю життя-воду …

3 lukava_lilya  
На даному етапі життя дужеважливо виховувати в дітях любов та повагу до природи. Тож, якщо залучати їх до подібних заходів,то вони зрозуміють всю важливість бережного ставлення до навколишнього середовища.

2 dietomorrow  
Ідея висадити сосни дуже цікава, підтримую обома руками. Це чудовий захід задля озеленення території: учні провели і озеленення подвір.я, вклали в своє посаджене дерево частинку себе, своєї душі и залишили згадку про себе у своїй рідній школі на довгі роки. Молодці!

1 adidok199680  
ТАКІ ЗВХОДИ ДОПОМАГАЮТЬ виховувати в учнів любов до рідної природи, виховують почуття прекрасного. Також потрібно залучати батьків до благоустрою шкільного подвір,я.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz