Четвер, 28.03.2024, 19:23Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2014 » Листопад » 11 » ОЗЕЛЕНЕННЯ ТА БЛАГОУСТРІЙ с.ХУДОЛІЇВКА
19:57
ОЗЕЛЕНЕННЯ ТА БЛАГОУСТРІЙ с.ХУДОЛІЇВКА

     Озеленення територій має велике значення. Перш за все зелені насадження значно зменшують наявність пилу й диму в повітрі, відіграють своєрідну роль фільтру. Вони впливають на формування мікроклімату, бо діють на тепловий режим, вологість, а також мають значний вплив на здоров’я мешканців даної території.

     10 листопада 2014 року з ініціативи громади с. Худоліївка (Семенівський р-н., Полтавська обл.), колективу відділів екологічної освіти та науки Національного природного парку “Нижньосульський” були проведені заходи щодо озеленення території села. До проведення цих робіт із задоволенням відгукнулися директор Худоліївської ЗОШ I-IIIст. Костяний В.А. та учні старших класів.

         Перед початком проведення робіт працівник відділу екологічної освіти Козлов М.І. розповів усім про те, що в цей період якраз проводиться в НПП “Нижньосульський” акція «Посади дерево, разом з нами», а також місячник з озеленення. Ознайомив з основними напрямками та цілями, які повинні бути досягнуті у результаті проведення цих акцій.

        Разом з учнями старших класів цієї школи та всіма організаторами було висаджено саджанці, а саме: самшит, туя західна (форми: колоновидна, пірамідальна), гібіски сирійські, тополі, берізки, клени, вільхи та ін.

         Вважаємо,що озеленення та благоустрій даної території принесе користь не лише теперішнім, а й майбутнім поколінням. Результатом реалізації цих робіт стане покращення стану атмосферного повітря, здоров’я та самопочуття громадян.

           Такі заходи покликані виховувати у громадян, почуття прекрасного, любові до природи і рідного краю, усвідомлення необхідності екологічного вибору, орієнтованого на загальнолюдські цінності, а також навички ефективного спілкування та участі в житті громади.

Переглядів: 674 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 bezkorovaina_oksana2000  
Дуже добре, що є такі ініціативні люди, адже вони розвивають любов до навколишнього середовища і впливають на його покращення. А оскільки проблема захисту екології на сьогоднішній день є досить актуальною, потрібно проводити санітарно-просвітницьку роботу, щоб залучати небайдужих людей до покращення стану навколишнього середовища.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz