П`ятниця, 29.03.2024, 15:34Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Грудень » 10 » ПІДГОДІВЛЯ ПТАХІВ ТА ДИКИХ ТВАРИН ВЗИМКУ – ОБОВ’ЯЗОК КОЖНОГО!
17:09
ПІДГОДІВЛЯ ПТАХІВ ТА ДИКИХ ТВАРИН ВЗИМКУ – ОБОВ’ЯЗОК КОЖНОГО!

Працівники відділу еколого-освітньої діяльності та рекреації НПП «Нижньосульський» провели черговий еколого-освітній захід на тему: «Охорона та підгодівля птахів і диких тварин взимку» з учнями Пузирівської ЗОШ І-ІІІ ст. Семенівського р-ну., Полтавської обл. 
На занятті учні дізналися про життя птахів та диких тварин взимку. Поговорили про те,коли потрібно починати підгодівлю, які корми впродовж зими можна класти до годівниць, а що категорично заборонено та до яких наслідків приведе недотримання підгодівлі пташок, серед яких найголовніша – загибель багатьох видів. Переглянули презентацію «Життя диких тварин взимку» та відеофільм «Зимуючі птахи». 
В кінці заняття учні отримали цікаві пізнавальні листівки про правила підгодівлі зимуючих птахів та пообіцяли працівникам Парку робити таку просту, але надзвичайно корисну справу – регулярно підгодовувати та охороняти пташок.


Відділ еколого-освітньої діяльності та рекреації 
НПП "Нижньосульський"

Переглядів: 442 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 alkabilyk737  
Дуже важливо проводити заходи такого типу для дітей, тому що вони допомагають формувати в них відчуття відповідальності перед природою, любові до оточуючого, вміння берегти те, що створює сама природа, толерантно ставитися до неї, що є дуже важливими якостями для людей Нового часу.

4 aptyp3331999  
На таких заходах діти багато нового дізнаються про птахів, як наприклад, чим годувати, які види бувають,про їх життя та саме про зимуючих пташок. Це дуже користа інформація для дітей, адже вона допоможе в майбутньому виховати бережливе ставлення до живої природи. Я також як був малим охоче долучався до такої великої справи.

3 potapovaasya1810  
Дійсно важлива справа. Ще з школи нам закріпили звичку кожної зими робити годівнички та підгодовувати в них птахів. Але, не дивлячись на те, що школа давно позаду, звичка і зараз є, адже й донині робимо з мешим братом годівниці та заповнюємо їх смаколиками для зимуючих птахів.

2 supernata-yatsiniuck2014  
Можу також відзначити учнів Орданівської ЗОШ І-ІІІ ст., Диканського району, які також піклуються про подальше життя птахів та їх збереження, та змайстрували годівнички поповнюючи їх щодня.

1 uriypyschyta  
Птахів слід поступово привчати до місць підгодівлі ,щоб вони надовго запам'ятали їх і поверталися щодня. І,звичайно,її необхідно проводити регулярно. Інакше птахи, які вже звикли одержувати допомогу, опиняться в дуже скрутному становищі.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz