Четвер, 25.04.2024, 20:12Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Лютий » 5 » ПІДГОДІВЛЯ ТВАРИН В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД - БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ОБОВ'ЯЗОК ПРАЦІВНИКІВ ПАРКУ
10:04
ПІДГОДІВЛЯ ТВАРИН В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД - БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ОБОВ'ЯЗОК ПРАЦІВНИКІВ ПАРКУ

З метою збереження та недопущення гибелі диких тварин на території Нижньосульського НПП працівниками природоохоронних науково-дослідних відділень проводиться викладання кормів, будівництво нових та ремонт наявних біотехнічних споруд. Систематично годівниці наповнюються сіном, кормовими віниками тощо.

Тривалість сезону підгодівлі, а також початок і закінчення його, визначається у залежності від конкретних кліматичних умов.

Начальник відділу екологічної освіти Козачкова О.А.

Переглядів: 779 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 7
7 yulia99loziuk  
Тварини проводять зиму по-різному. Багатьом із них доводиться переживати численні незручності. Життя тварин стане легшим, якщо люди допоможуть їм. Іноді людина може навіть врятувати їм життя.
  З настанням суворої зими стало нелегко не тільки людям, а й диким тваринам, що мешкають в лісових просторах. Але відповідні єгерські служби не стоять осторонь, а всіляко підтримують фауну в цих непростих погодних умовах
  Підгодівля диких тварин сіном - традиційний біотехнічний захід

6 mrs_siryachenko  
Зима - сувора пора року для диких тварин: козуль, оленів, кабанів, лосів, зайців. Щоб допомогти тваринам пережити несприятливий зимовий період, дійсно потрібне їх підгодовування. Працівники парку роблять добру справу. А ще потрібно до цього залучати громадськість, привчати до збереження фауни рідного краю.

5 zheka1233421  
Дикі звірі – це наше загальнодержавне  багатство, яке потребує уважного і турботливого ставлення. А понесені затрати  на їхню підгодівлю  окупляться безцінними хвилинами спостереження за красою навколишньої живої природи.

4 margarita24081997  
Це чудовий вчинок працівників парку,адже птахам важко самим знаходити собі їжу,багато з них в зимові холоди просто гинуть від холоду та голоду.Ми маємо дбати про нашу природу!

3 karinagrischenko1999  
Тварини проводять зиму по-різному. Багатьом із них доводиться переживати численні незручності. Життя тварин стане легшим, якщо люди допоможуть їм. Іноді людина може навіть врятувати їм життя. Тому працівники НПП правильно роблять, хотілось би їм допомогати.

2 samsonenkoviktorija12  
Не потрібно бути байдужими до подібних акцій, люди й так по максимуму взяли від природи, потрібно і їй виділити трішки уваги. Підгодівля тварин, будівля годівничок, створення заповідних територій це лише крапля того, що ми можемо зробити. Задумайтесь! Адже незабаром, можливо, не буде взагалі про кого дбати.

1 aulko99  
Як добре, що працівники не байдужі до нашої природи! Потрібно долучати і дітей до такого роду заняття. Було б чудово аби ще змалку вони опікувалися тваринами, доглядали їх. Цікаво, чи працівники інших парків дотримуються таких обов‘язків??

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz