П`ятниця, 29.03.2024, 12:45Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2014 » Лютий » 21 » ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ ПРО СПІВПРАЦЮ
13:58
ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ ПРО СПІВПРАЦЮ

         У середу, в с. Лящівка відбулася зустріч працівників Національного парку з науковцем Химиним Михайлом Васильовичем, працівником Національного природного парку «Прип’ять-Стохід»,заступник директора по науковій роботі.

Михайло Васильович неодноразово був на території НПП «Нижньосульський». Допомагав у розробці рекомендацій по вирішенню питання про належне обводнення території парку, та являється постійним консультантом. Саме тому,  адміністрації Національного природного парку «Нижньосульський» та Національного природного парку «Прип’ять-Стохід», вирішила заключили договір про співпрацю,  для того щоб відбувалися постіні обміни досвідом, а також  удосконалення навичок та знань по охороні і збереженні живої природи.

Національний природний парк «Прип'ять-Стохід», являється дуже схожим з НПП «Нижньосульським» тим, що значна площа являє собою водно-болотні угіддя, цим самим підтримує збереження цінних видів тварин, птахів, та рослин .

Національний природний парк «Прип'ять-Стохід» взяв назву від двох річок, що протікають на його території.

В парку ростуть двадцять три види рослин, занесених до Червоної книги України. Також є рідкісна фауна: тридцять видів червонокнижних хребетних.

Поряд з тим, що ця територія є надзвичайно красивою та добре збереженою, вона відіграє важливе значення. Адже води річок Прип'яті та Стоходу живлять чистою водою найголовнішу водну артерію України - могутній Дніпро у басейні якого живе понад 10 млн. людей. Не допустити забруднення цієї території означає дати мільйонам людей чисту воду і зберегти їхнє здоров'я.

Ми надіємось, що наша спільна співпраця принесе свої плідні плоди!

Переглядів: 894 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 8
8 Черкасов Олександр  
Всі пишуть про те що обмін досвідом це так позитивно і добре. А якщо інший досвід некорисний. Досвід є різний і обмінюючись ним перейде не тільки все хороше а й все погане.

7 Капустян  
Добре, коли є співпрця,  адже як кажуть "Разом і батька легше бити."

6 Мирошниченко  
Доволі цікава стаття! Співпраця з іншими природо-охоронними парками є дуже важливою для перейняття досвіду, тим паче , що даний НПП«Прип’ять-Стохід» має схожі водно-болотні угіддя. Думаю тепер науковцям буде легше вирішувати проблеми спираючись на досвід своїх колег.

4 Анастасія  
Обмін досвідом між парками є актуальним в наш час! Проте, потрібно обмінюватися досвідом про охорону природи, а не про використання природних ресурсів в своїх цілях! 
Будемо сподіватися, що обмін саме між цими парками принесе користь природному середовищу.

5 Лідія  
Так, я погоджуюсь, що обмін досвідом відіграє важливу роль у формуванні екологічної культури. Але все ж кожен собі на думці. Сподіваємось ця співпраця породить справді нові плоди, які б запезпечили покращений захист природного середовиша, а не використання територій для власних розваг(як це часто буває у всіх хто має якусь владу)

3 NezdoimunogaOksana  
Цей договір, я вважаю, для обох парків є гарною співпрацею, адже буде відбуватиметься обмін інформації і разом вони можуть домогтися ще більшої популярності та можливо дізнаються багато цікавої та корисної інформації. Тому потрібно об'єднувати якомога більше парків для покращення. Будемо сподіватися, що цей договір буде вигідним для кожного парку.

2 OLEXANDR_SHERASOV  
Так паркам всієї країни треба об'єднати зусилля для досягнення найвищих цілей на благо Україні. 
Едуард чому договір про співпрацю між парками має бути побудований на обіцянках? Він не несе в собі ніякого політичного характеру.

1 Storhak_Ed  
Щож будемо сподіватись, що ця співпраця буде по-справжньому корисною та плідною для обох парків, і все не завершиться лише гарними словами та обіцянками, як це досить часто відбувається в нашій країні...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz