Четвер, 25.04.2024, 02:26Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2014 » Квітень » 18 » ПОДОРОЖ ДО ДЕРЕВА БАЖАНЬ
18:06
ПОДОРОЖ ДО ДЕРЕВА БАЖАНЬ

16 квітня 2014р.  в ДНЗ «Колосочки» (с.Мала Бурімка, Чорнобаївського р-н., Черкаської обл.) працівниками НПП «Нижньосульський» відділу науки Лук’яненко Ю.М. та відділу екологічної освіти Слинько О.А., було проведене змістовне і цікаве заняття на тему «Подорож до дерева бажань».

Метою якого було формування дбайливого ставлення до природи, відповідальності за наслідки власних вчинків, усвідомлення значення своєї праці для збереження чистоти довкілля.

Діти  мали змогу вирізати, писати, малювати. Заняття пройшло в теплій, цікавій та досить дружній  атмосфері, а виготовлене дерево дітьми, стане справжньою окрасою їхнього садочка. 

Переглядів: 749 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 Олег Шерстюк  
Іншої такої організації ніж НПП "Нижньосульський", яка б так добросовісно відносилась до таких справ я не знаю. Тому хочу побажати процвітання у всіх ваших починаннях

6 NezdoimunogaOksana  
Це дуже добре, що працівники НПП "Нижньосульський" проводять такі заходи та з раннього віку формують у дітей дбайливе ставлення до природи.

5 Alina  
Я дуже рада, що дітей вчать з малих літ берегти природу, екологію нашої Землі. Мені б дуже хотілося, щоб по всіх містах проводилися побільше таких заходів, до проблем екології ставилися серйозно, тим більше що ми вже пережили одну з найжахливіших катастроф в історії – вибух на Чорнобильській АС. Вона має слугувати нам сумним нагадуванням про те, як небезпечно безвідповідальне ставлення до сил природи. Я сподіваюся, що наш народ став мудріший, і гроші, влада, пихатість, особисті інтереси ніколи не стоятимуть вище за життя цілої планети взагалі.

4 OLEXANDR_SHERASOV  
Вот именно, дети не разделяют хорошее и плохое. Они просто копируют поведение родителей, друзей. А на словах как-бы все правельные и учат хорошему а поступают наоборот.

2 OLEXANDR_SHERASOV  

Цитата
Детям нужно с малого возраста прививать любовь и уважение к окружающей их среде
Как раз в малом возрасте есть любовь и уважение к природе, а прививают противоположенные качества родители, учителя, старшие друзья.

3 xAXELx  
Должен с вами не согласится , дети в малом возрасте совершенно не понимают что полезно а что нет , и поэтому их нужно просвещать а потом предоставлять варианты дальнейшего развития событий из которых ребенок сам осознавая всю суть последствий своего выбора должен принимать решение.

1 xAXELx  
Отличное мероприятие ,
Детям нужно с малого возраста прививать любовь и уважение к окружающей их среде.
Надо бы так же сделать в Верховном Совете,
а то там детишки уже совсем забыли как должна выглядеть заповедная зона,
Им бы только хоромы построить и побольше себе земли отгрести , а о природе думать их не научили.



Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz