П`ятниця, 26.04.2024, 05:13Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Квітень » 17 » ПОСИЛЕНО РЕЖИМ ОХОРОНИ НА ТЕРИТОРІЇ  НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО  ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»
11:02
ПОСИЛЕНО РЕЖИМ ОХОРОНИ НА ТЕРИТОРІЇ  НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО  ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»

З метою забезпечення належної охорони природних комплексів та об’єктів Середнього Придніпров’я, попередження та припинення порушень природоохоронного законодавства в межах території національного природного парку «Нижньосульський» посилено режим охорони водних біоресурсів на період нерестової заборони 2020 року.

Адміністрацією національного природного парку «Нижньосульський» для проведення рейдових заходів залучено 14 працівників Парку, підписано плани спільних дій та організовано співпрацю із підрозділами Оржицького ВП Лубенського ВП ГУНП, Семенівського ВП Хорольського ВП ГУНП, Глобинського ВП ГУНП в Полтавській області, батальйоном поліції особливого призначення  ГУ НП в Полтавській області,  Чорнобаївським ВП Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області, а також з управлінням Державного агентства рибного господарства у Полтавській області, громадською організацією «Всеукраїнське об’єднання вільних козаків», Державною екологічною інспекцією Центрального округу.

За результатами спільних заходів в період з 22 березня – 15 квітня 2020 року складено 42 протоколи про адміністративні правопорушення за ст.91 КУпАП та 6 «Актів про вилучення без господарських знарядь незаконного добування (заготівлі) природних ресурсів, транспортних (у тому числі плавучих) засобів, зброї та боєприпасів, природних ресурсів або продукції, що з них вироблена, спеціальних документів ».

Вилучено 510 кг. водних біоресурсів, 118 месинових сіток загальною довжиною 5100 м, 1 павук, 1 спінінг (драч). Збитки, завдані природно-заповідному фонду внаслідок даних порушень 184 000 грн.

Для запобігання порушень у сфері природоохоронного  законодавства працівниками служби державної охорони Парку постійно організовувалася масово – роз’яснювальна робота серед населення та відвідувачів території, проведено близько 1500 тисячі бесід. 

Переглядів: 374 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 131 2 »
13 linakulko  
Добре, що взагалі є охорона на території національного природного парку «Нижньосульський», а то б люди знахабніли повністю. Всі мають зрозуміти, що природні ресурси — не вічні. І нам потрібно оберігати їх. Або хоча б не використовувати їх таким жорстоким чином.

12 doroshenkoevgenia  
Чудове рішення! На жаль, з наслідками жорстокого ставлення до природи доводиться боротися й досі. Та, сподіваюся, досвід національного природного парку «Нижньосульський» стане прикладом і для інших!

11 stefa123430  
Я думаю,що посилення охороних заходів перешкодить браконьєрам вчиняти свої не правомірні дії на території Нижньосульського НПП. Це допоможе зберегти біорізманіття на території НПП.Тому це дуже гарне рішення, бо багато людей шкодять природі навіть не замислюючись над наслідками.

10 matvievskayaoksana827590  
Добре ,що адміністрація приймає такі рішення і прикро ,що люди  все ж таки не роблять висновки ,і завдають шкоди навколишньому середовищу.

9 alkabilyk737  
Прикро, що без належної охорони у людей не вистачає розуміння того, що вони несуть тяжку шкоду та величезні збитки довкіллю. Але, ви не втрачаєту духу та не перестаєте боротися за благополуччя природних ресурсів, за що маєте велику шану!

8 natalialiakhman99  
Давно необхідне було посилення режиму охорони водних біоресурсів національного природничого парку "Нажньосульський".
Забезпечення належної охорони природних комплексів та об’єктів, попередження та припинення порушень природоохоронного законодавства мають завжди бути пріоритетними цілями адміністрації.
Дуже добре,що співробітниками здійснюються такі роз'яснювальні бесіди та масові рейдові заходи.
Сподіваюся,що з часом у людей все менше будуть виникати думки про браконьєрство і природа нарешті почне менше страждати.

7 aulko99  
Чудово, що адміністрація турбується про водне середовище! На сьогоднішній час, дійсно, посилені заходи важливі, тому що в період нересту риби дуже вразливі і стають легкою здобиччю для браконьєрів, тим більше в час карантину!!! Сподіваємось, що більш жорсткі умови від нашого законодавства матимуть позитивні зміни в цій ситуації!!!

6 potapovaasya1810  
На мою думку, це є правильним рішенням, адже лише такими мірами зараз можна попередити негативні наслідки в майбутньому!
Шкода, що навіть після попереджень про заборону масового вилову люди не можуть зупинитися та припинити наживу для себе з шкодою для навколишнього середовища!

5 karinkasviatobog  
Жах,знову ситуація повторюється angry 
Дякуючи оперативній роботі адміністрації порушника було виявлено, але ж... скільки їх ще таких...

4 anzhelkasklyar  
Дуже прикро, що ситуація знову повторюється. Скільки можна закликати дотримуватися встановлених заборон під час нересту ? Невже рибалки не розуміють, що він відіграє важливу роль у відтворенні природних ресурсів та підтриманні сталих запасів риби.

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz