Субота, 20.04.2024, 01:30Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » ПРАЦІВНИКИ НПП “НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ” ПРОЙШЛИ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
10:54
ПРАЦІВНИКИ НПП “НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ” ПРОЙШЛИ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

З 29 вересня по 01 жовтня 2016 року в смт Оржиця  викладачами Державної екологічної академії післядипломної освіти і управління Міністерства екології та природних ресурсів України проведено курси підвищення кваліфікації на тему «Збереження, відновлення природних та штучних комплексів на прикладі Лівобережного Лісостепу», в якому взяли участь працівники НПП «Нижньосульський», представники органів місцевого самоврядування та органів державної влади. Слухачам було начитано лекції на теми: “Особливості сучасного складу природно-заповідної мережі Лівобережного Лісостепу та Полтавщини”; “Рекреаційні ресурси ПЗФ та їх використання”; “Картографічні методи дослідження природно-заповідного фонду України”; “Європейський досвід збереження біорізноманіття та його впровадження в Україні”.

По закінченні курсів підвищення кваліфікації всі слухачі отримали свідоцтво державного зразка та отримали інформативний матеріал на електронних носіях.

                                                       Начальник відділу екологічної освіти  Козачкова О.А.

Переглядів: 810 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 bdgilka97a  
Такі курси необхідні працівникам природних заповідників, щоб розвинути їхні знання та обов'язки та перейти на новий рівень знань.

4 DENKONONENKO  
На мою думку потрібно робити більше таких курсів щоб працівники розвивалися та не стояли на місці і виводили НПП"Нижньосульський" на новий рівень

3 darunadobruninap-22  
Курси підвищення кваліфікації є доречними завжди і всюди, особливо це важливо для екологічних спеціальностей , адже ці люди охороняють природу.

2 kripakmaxx  
Курси по підвищенню кваліфікації , якраз те чого не вистачало багатьом працівникам природних заповідників в Україні в цілому . Люди які працюють на території заповідників часто забувають з чим мають справу , тому їм треба нагадувати про їх обов'язки . Добре що працівники НПП “НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ” добре виконують свою роботу і розвиваються заради місця роботи .

1 yuliasidenko1997  
Я вважаю доцільним проведення курсів підвищення кваліфікації для співробітників НПП "Нижньосульський", адже час не стоїть на місці і ми рухаємось з ним одночасно вперед. Тому надана інформація на лекціях є вкрай важливою для слухачів, оскільки можна дізнатись багато нового, перейняти досвід європейських колег.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz