П`ятниця, 19.04.2024, 19:20Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2013 » Вересень » 24 » ПРАЦІВНИКИ ПАРКУ ВІДВІДАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ТУРСАЛОН У МИРГОРОДІ
17:40
ПРАЦІВНИКИ ПАРКУ ВІДВІДАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ТУРСАЛОН У МИРГОРОДІ

20 вересня у Миргороді стартував перший Міжнародний бізнес – турсалон „Полтавщина-2013″ та туристична виставка „Відпочивайте на Полтавщині!” Захід проводиться в рамках виконання Програми Президента України «Україна для людей» та обласної Програми розвитку туризму і курортів на 2011-2015 роки з метою створення належних умов для повноцінного відпочинку і туризму, основним завданням якого є популяризація туристичних можливостей регіону, залучення іноземних інвестицій в розвиток галузі, а також збільшення потоку туристів та відпочиваючих з близького та дальнього зарубіжжя.

У рамках програми заходу відбулися урочисті збори з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні; подіумна дискусія на тему „Партнерство влади і бізнесу – запорука сталого розвитку сфери туризму і курортів”, а також підписання угод та меморандумів про співпрацю з іноземними партнерами: місто Горна Оряховіца (Республіка Болгарія) та Адміністрація Імеретинського краю (Республіка Грузія).

У роботі туристичної виставки брали  участь представники Волинської, Житомирської, Київської, Сумської та Чернігівської областей, 23-х районів Полтавщини та трьох міст обласного значення – Миргорода, Кременчука та Комсомольська. На турсалон прибули делегації з Республіки Грузії, Російської Федерації та Республіки Болгарії.

Під час роботи туристичної виставки відбулися виступи творчих колективів, проведення майстер-класів майстрів декоративно - ужиткового мистецтва, презентація садиб сільського зеленого туризму, заплановано інформаційний тур по Полтавській області.

Для гостей та учасників міжнародного бізнес – турсалону організовувалися театралізовані екскурсії у супроводі екскурсовода в образі М.В. Гоголя та туристична велоекскурсія по м. Миргород „Миргородщини цілюще джерело”, а також презентували послуги ПрАТ „Миргородкурорт”.

Працівники НПП «Нижньосульський» також відвідали Міжнародний бізнес – турсалон „Полтавщина-2013″ та туристична виставка „Відпочивайте на Полтавщині!”  і презентували свої туристичні маршрути по території НПП «Нижньосульський». Розповіли відвідувачам туристичної виставки про рослинний, тваринний світ та роботу парку.

Відвідувачі з зацікавленістю слухали розповіді про парк та розглядали фотоматеріали, які були представлені працівниками.

Переглядів: 563 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz