Субота, 20.04.2024, 06:54Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Серпень » 28 » ПРИРОДООХОРОННА АКЦІЯ «ЧИСТІ БЕРЕГИ – ЧИСТА ВОДА»
12:09
ПРИРОДООХОРОННА АКЦІЯ «ЧИСТІ БЕРЕГИ – ЧИСТА ВОДА»

З настанням літніх сонячних днів та періоду відпочинку на природі з’явилося багато охочих відпочити, влаштувавши пікнік та розваги на свіжому повітрі.      На території національного природного парку «Нижньосульський» є безліч місць для відпочинку, де люди мають змогу активно проводити власне дозвілля на природі. Проте, є чимало відпочивальників, які після вдалих посиденьок залишають після себе гори сміття.

Тож, 25-26 серпня 2020 року працівники національного природного парку «Нижньосульський» організували та провели акцію «Чисті береги – чиста вода». Прибирання берегів річки Сули від побутового сміття відбулися в адміністративних межах Горошинської та Погребняківської с/р.

Проведено просвітницьку роботу та зібрано не один причіп сміття: пластикові та скляні пляшки, поліетилен, порожні пакунки тощо.

Вже вкотре звертаємося до всіх громадян із проханням після відпочинку прибирати за собою, а не перетворювати береги річки на суцільні сміттєзвалища.

 

Переглядів: 313 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 121 2 »
12 olyakhomenko2000  
Досить сумно розуміти, що люди самі псують все своїми руками. Ми хочемо відпочивати в гарних та прибраних місцях, натомість самі ж залишаємо досить багато сміття яке шкодить навколишньому середовищу і жителям нашої природи. Я гадаю, що такі акції потрібно робити якомога частіше, так ми зможемо хоть трішки очистити нашу природу  самі зрозуміємо її ценність, адже коли люди почнуть прибирати цей мотлох, то вже не захочеться ще раз смітити.

11 katyazolotar  
Я думаю, що ця акція і всі акції типу цієї зараз дуже необхідні, дуже важливі. Однак, на жаль, сьогодні деякі люди не розуміють , що все сміття, яке вони залишають у місцях відпочинку шкодить навколишньому середовищу, а отже і їм самим. На жаль, таких людей багато, в наш час. Це дуже добре створювати  такі акції, щоб піклуватисяпро нашу екологію. Люди зневажають природу і значущість наслідків, які за цим слідують. В розвинених країнах,таких, як Німеччина,  люди давно знають, що забруднення довкілля ні дочого хорошого не призведе. Вони, навіть, непросто викидають сміття у бак, а ще й сортують його. Якщо вам після  відпочинку нікуди викинути сміття, заберіть його та викиньте внайближчий смітник. Це ж не так тяжко.

10 nosenkoyana99  
Я не розумію таких людей, які йдуть відпочивати на природу , помилувавшись нею і добре провівши час, залишають після себе сміття , яке забруднює те ж саме місце де вони добре провели час ! Як вони можуть не задумаються над тим , що наступного разу їм не буде де відпочити бо кругом смітник!?

9 dianastr2014  
Влітку проживаю на дачі поблизу річки Вільхова Говтва. Дачним коперативом ми декілька разівза сезон прибираємо берегову територію, чистимо річкове дно. Ми зберігаємо нашу
річку в чистоті, тому у нас квітує занесене до Червоної книги біле латаття(лілії),
живуть бобри, ондатри, ласки та вужі.

8 linakulko  
Як завжди небайдужі люди змушені робити такі справи за кожного з нас. Хоча банальне прибирання за собою після пікніка не настільки важке, щоб цим нехтувати.

7 doroshenkoevgenia  
Сумно і соромно спостерігати людську безвідповідальність. Зміни настануть тоді, коли кожен громадянин задумається й зрозуміє, яку шкоду робить екології краю, та яке майбутнє готує своїм нащадкам...

6 karinka101289  
Як добре, що в нас є люди, які можуть давати приклад іншим. Ми самі лишаємо себе дуже гарних місць відпочинку та забруднюємо їх. Прикро, що всі люблять відпочивати в чистоті, але не не всі можуть її після себе залишати.

5 irinadasenko678  
Дуже прикро, що у нашому суспільстві є люди, які не дбають про екологічний стан нашого довкілля.

4 katabubnova201  
Дякую небайдужим людям! Неприємно дивитися на бруд біля річок ,на пляжах та природи в цілому. За літній сезон 2020 ,я бачила всюди сміття у зонах відпочинку ,відпочивала з друзями на природі ,а там гори сміття .Як можуть бути такі люди Треба завжди прибирати за собою . Мене дивує ставлення людей до навколишнього середовища! Треба проводити бесіди з людьми ,запроваджувати штрафи,ставити сміттєві баки та приділяти більше уваги цій темі. Ваша робота гідна поваги ,ще раз дякую!

3 nd12508  
Я вважаю, що такі акції зараз важливі і дуже добре, що вони існують. Але прикро, що в наш час є такі люди, які не замислюються над тим, що навіть звичайна пластикова пляшка, залишена на місці відпочинку, а не викинута в смітник, може нашкодити екології природи. І на жаль таких безсовісних людей дуже багато.

1-10 11-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz