Четвер, 25.04.2024, 12:45Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Серпень » 31 » ПРИРОДООХОРОННА АКЦІЯ «ЧИСТІ БЕРЕГИ – ЧИСТА ВОДА»
13:57
ПРИРОДООХОРОННА АКЦІЯ «ЧИСТІ БЕРЕГИ – ЧИСТА ВОДА»

Вже вкотре працівникам НПП «Нижньосульський», прикро спостерігати, що на берегах річки Сули, де ступає нога людини, завжди залишаються сліди її життєдіяльності: пластикові та скляні пляшки, поліетиленові пакети, одноразовий посуд, недопалки тощо.          

Днями природоохоронну акцію з метою очистити береги Сули від сміття та покращити екологічний стан довкілля, організували та провели працівники державної охорони природно-заповідного фонду НПП «Нижньосульський» та  Черкаського природоохоронного науково-дослідного відділення на автошляху Бориспіль-Запоріжжя (Липівський міст). Не один машинний причіп, довелося зібрати та вивезти на сміттєзвалище.

Не будьте байдужими до того, що нас оточує і звичайно, чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 340 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 161 2 »
16 anastejsabel  
Дуже корисна акція.Дуже велике дякую працівникам які витрачають свій час та кошти на збереження краси парку.Потрібно завжди пам'ятати "Не потрібно бути байдужими"

15 olyakhomenko2000  
Як сумно, сміття залишають одні, а приберають його інші. Ці працівники справжні герої, адже вони захищають навколишнє середовище  своїми силами і не є байдужими до проблем, які виникають.

14 katyazolotar  
На превеликий жаль, більшість людей навіть не думають про наслідки своїх дій. Як то кажуть, « Нічого не зникає безслідно». Мало того, що усі ці пакети, пряшки та інше сміттярозкладається сотнями,а то й мільйонами років. Так воно ще й спричиняє негативний вплив на довкілля. Все це сміття знаходячись в воді, в ґрунті, викидає в них багато небезпечнихречовин, під час свого розкладання. Це потім шкодить нашому здоров'ю, адже ми
плаваємо в цій воді, ходимо по цій землі, збираємо рослини,які там ростуть. А
якщо , сміття ніхто б не прибирав, тоді що? Уявіть приїжджаєте наступного року
на це ж саме місце, а там лежить пряшечка яку ви викинули, недопалок, пакетик і
гора сміття,яку залишили такі самі «відпочивальники», як ви. В таке місце більше
й їхати не захочеться. Добре, що є люди, які витрачають свій часі сили длятого,щ об прибрати цей смітник, і зробити наше довкілля кращим. Але нажаль не всі це розуміють.

13 karinka101289  
В наш час забруднення навколишнього середовища зокрема водойм, є дуже великою проблемою і незважаючи на те що це приносить шкоду впершу чергу нам людям, мало хто задумується про те як зменшити фактори які негативно впливають на середовище в якому ми живемо. Я вважаю що якщо кожен із нас хоч трошки почне піклуватися про середовище в якому він знаходиться то проблема забруднення буде зменшена в багато разів.

12 olja88113  
Я вважаю, що нам всім варто привернутиувагу до проблем засмічення відходами водних ресурсів, правильного поводження
із відходами, дбайливого ставлення до довкілля та підвищення екологічної
свідомості населення. Бо якщо так піде і надалі, то нам нічого буде залишитинашим нащадкам.

11 dianastr2014  
Приємно бачити, що є небайдужі люди, які готові витратити свій час та своїсили на покращення навколишнього середовища. Шкода, що не всі люди розуміють усю
серйозність екологічної проблеми, пов’язаної з пластиком, склом та тд. Відповідно до цілісталого розвиту 12 «Відповідальне споживання та виробництво» Україна повинна зменшити обсяг утворення відходів і збільшити обсяг їхпереробки та повторного використання на основі інноваційних технологій та
виробництв.Але сьогодні, здається, про обіцянку виконання цього критерію та ЦСР забули, бо
кількість відходів не зменшується, а навпаки – зростає.

10 linakulko  
Дуже тішать такі публікації про чергове прибране місце. Стає радісно за те, що залишаються такі небайдужі люди, які витрачаючи свій час та кошти допомагаючи зробити навколишнє середовище чистішим. Вони є прикладом для кожного з нас. І головна думка про це — не будьте байдужими!

9 irinadasenko678  
Проблема забруднення річкових вод у нашій країні давно придбала загальнонаціонального масштабу. Практично усі водойми країни наближаються до ІІІ-го і ІV-го класів якості, тобто характеризуються як забруднені і брудні. Найбільш забрудненими є басейни річок Дністра, Дунаю з притоками, Західного Бугу, Сіверського Дінця, Приазов’я. Зоною екологічної катастрофи сьогодні є Азовське море. Якщо раніше в ньому налічувалося 114 видів риби, загальний вилов її становив близько 300 тис. т у рік, то тепер він зменшився в 6 разів

8 katabubnova201  
На жаль,це зараз дуже актуальна тема сьогодення. Приємно те ,що небайдужі люди піклуються про це,допомагають збирати сміття . Вражає безвідповідальність ІНШИХ людей. Як можна смітити там,де ти щойно відпочивав ? Цього літа я неодноразово бачила цю проблему біля річок . Потім це все потрапляє до води ,починає страждати флора і фауна,страждаємо МИ ! Люди починають хворіти,мати вади зі здоров'ям. Це все сміття розкладається багато років,таким чином ми наносимо шкоду і іншим поколінням. На мою думку, зі сторони держави повинні бути певні закони щодо збереження навколишнього середовища,запровадити штрафи , частіше піднімати питання екології на телебаченні,інформувати людей ,залучати до переходу природних матеріалів ,а не пластику та пакетів .

7 nd12508  
Дивлячись на те, що зараз відбувається з екологією країни та відношенням людей до природи, якось навіть не дивно, що люди смітять. Ще й в такій кількості. Але це не повинно бути безкарно, адже, якщо сильно постаратися, то екологію і навколишній світ ще можна врятувати від забруднення!!

1-10 11-16
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz