Четвер, 25.04.2024, 19:22Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Вересень » 18 » ПРИРОДООХОРОННА АКЦІЯ «Я ПРИБРАВ – ТВОЯ ЧЕРГА!»
16:35
ПРИРОДООХОРОННА АКЦІЯ «Я ПРИБРАВ – ТВОЯ ЧЕРГА!»

З нагоди відзначення Міжнародного дня чистих берегів річок, морів та океанів працівники національного природного парку «Нижньосульський» (Полтавська область) спільно з учнями та вчителями Погребняківської загальноосвітньої школи долучилися до природоохоронної акції «Я прибрав – Твоя черга!».

В ході акції учасниками було зібране сміття по береговій лінії річки Сула протяжністю майже в 3 кілометри. Сміття здебільшого носило характер недбайливості та байдужості відпочивальників – це залишені пластикові та скляні пляшки, багато з яких були розбиті, поліетиленові пакети.

Незважаючи на чималий обсяг роботи, учасники з великим ентузіазмом та відповідальністю поставились до цього важливого завдання і зробили свій вклад в очищенні та збереженні навколишнього природного середовища.

 

Переглядів: 537 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 221 2 3 »
22 tatjanaisackova  
Це саме та акція, яких сильно не вистачає в нашому суспільстві і, я вважаю, що їх треба поширювати і залучати до них максимальну кількість людей. Але проблемою є те, що значна частина суспільства не вважає, що це їхня справа і займатися цим повинен хтось інший. Тож потрібно розробляти технології залучення громадян до такої свідомої екологічної діяльності

21 anniklyuchykova  
Вже давно в Європі існують штрафи за викинуте сміттям на вулиці, та і виховання дітей грає важливу роль, з раннього віку вчать розподіляти сміття на групи. У європейських країнах переробка побутових відходів вже є прогресивним процесом. Завдяки сміттю люди отримують електрику та тепло. Там навіть вдома встановлюють спеціальні установки для відходів.
Буде м сподіватися що після таких уроків-акцій нове покоління буде брати приклад з європейських країн, а можливо і вигадає щось своє, наприклад для тотального очищення річок

20 potapovaasya1810  
Саме природоохоронні акції є дуже важливими для населення, адже саме вони є практичною діяльністю, що формує відповідальне ставлення людини до природи. Добре, що зараз існує велика кількість людей, що формують чисте та добре майбутнє для нас та наступних поколінь. Коли зустрічаєш інформацію, про подібні заходи, то завжди залишається приємне відчуття всередині та з'являється бажання створити щось подібне. Взагалі, брати участь в подібних акціях це досить класно та відповідально, водночас.

19 galenko2018  
На мою думку, це дуже добре, що до даної акції долучають молодь, так як вони наше майбутнє. Мені здається, що такі акції  стануть мотивуючим фактором для мешканців, гостей даного місця – не залишати після себе сміття і при можливості прибирати залишене іншими. І пам’ятаймо, що все починається з нас!

18 allakaniwez123  
Акція -це дуже добре. Але кожен з нас повинен дбати про чистоту навколишнього середовища, а не чикати коли прийдуть і приберуть після  таких відпочивальників.

17 ketmailru16  
Взагалі потрібно проводити такі заходи,підтримувати чистоту, адже це так приємно коли ти приходеш до річки а там чисто.

16 obscure99  
Такі акції дуже потрібні в наш час. Їх потрібно проводити систематично та долучати ,як можна, більше людей. Сьогодні наша планета у великій небезпеці і проблема засмічення вийшла на глобальний рівень.

15 tanijk9915  
Нас з малечку привчали до чистоти і порядку, але ми з роках забуваємо про це, або ж просто нехтуємо цим. Я ЗА, те щоб такі заходи проводилися частіше, щоб своїм прикладом показати іншим. До таких акцій також потрібно залучати і студентів, і працюючих людей. Тоді в нашій країні буде лад.

14 kripakmaxx  
Радує те , що діти приймають участь у таких акціях , впевнений , що вони не тільки прибрали парк , річку , а й добре і з користю провели час . Такі заходи треба проводити частіше і заохочувати дітей дошкільного віку і школярів перших класів .

13 hodjaeva0309  
Чудовий захід!Але ще краще було б ,коли це робили не тільки діти і не тільки в день акцій чи ще якихось заходів ,а кожен мешканець кожного дня.Достатньо для початку того,щоб кожен привчався та прибирав після себе не залежно від того де відпочивав.

1-10 11-20 21-22
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz