П`ятниця, 26.04.2024, 14:17Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Лютий » 3 » ПРИРОДООХОРОННА АКЦІЯ «НАГОДУЙ ПТАХІВ ВЗИМКУ, ТО ВОНИ ВІДДЯЧАТЬ ТОБІ ВЛІТКУ»
20:15
ПРИРОДООХОРОННА АКЦІЯ «НАГОДУЙ ПТАХІВ ВЗИМКУ, ТО ВОНИ ВІДДЯЧАТЬ ТОБІ ВЛІТКУ»

Минулого тижня фахівцями екологічної освіти НПП «Нижньосульський» Федоровою Л.Г. та Радченко С.В. проведено в дитячому навчальному закладі «Дзвіночок» та опорному закладі «Оржицької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І. Я. Франка» акцію «Нагодуй птахів взимку, то вони віддячать тобі влітку».

На території закладів були розвішені на деревах дерев’яні годівнички, до яких діти з радістю помістили насіння соняшника, зерна пшениці та крихти білого хліба. Учасники акції приймали активну участь при обговоренні теми: «Підгодовування птахів взимку: як, коли і чим правильно годувати пернатих» та обіцяли регулярно наповнювати годівниці.

Мета акції націлити молоде покоління на необхідність допомоги птахам взимку, заохотити до виготовлення і вивішування годівниць, підгодовування і спостереження, сприяти розвитку таких моральних якостей як інтерес і любов до живої природи, співчуття кожній пташині, кожній тваринці взимку, виховувати творчі здібності, відповідальність за доручену справу, колективізм, ініціативність.

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 395 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 linakulko  
Приємно дивитись на те, як молоде покоління ще долучається до такої хорошої справи. Дорослі мало приділяють часу на такі зовсім не "дорослі справи". На мою думку, якщо і діти не допомагатимуть птахам взимку то вони, своєю чергою, будуть знаходити прихисток в інших місцях, де їм буде краще. А хто ж буде своїм співом радувати нашу душу влітку?

9 doroshenkoevgenia  
Підгодівля пташок може навіть перетворитися на позбавлення від будь-яких відходів. Крім того, регулярна підгодівля обумовлює надмірне розмнження деяких видів. Підвісні годівниці забезпечують птахам безпеку, тому їх із задоволенням відвідує багато хто з дрібних пташечок. Варто не забувати і про наявність свіжої води, особливо якщо природні джерела замерзли

8 polebkakhomenko1  
Створення годівничок, на мою думку, є дуже важливим моментом.Їх порібно вивішувати і вдома, і в лісі, і в садах, всюди де маєтеможливість. І звісно періодично возити їжу, щоб пташечки не відчували голод в такі холодні пори року. Я знаю багато людей які чинять саме так, тому і вас закликаю.

7 slavaglushik  
Ми можемо влаштовувати для птахів маленькі безкоштовні їдальні у дворах і прямо у себе на балконах, біля віконечок у власних домівках. Можемо вивішувати з вікна шматочки хліба на ниточці або встановлювати у дворі годівниці з зерном і хлібом. Горобці і інші наші зимові гості цілими зграйками будуть з радістю відвідувати їх.

6 samsonenkoviktorija  
Чудова акція, пам`ятаю, як сама разом з батьками виготовляла годівничку, адже в школі був конкурс на кращу роботу, після чого шкільний садок мерехкотів найцікавішими виробами. Потім, впродовж зими, ми підсипали корм для пернатих друзів. Приємно, що і зараз, проходячи біля шкільного садку, можна побачити дерева  заповнені годівничками та кормами!

5 alkabilyk737  
Корисні справи - ось, чим потрібно займати дітей у вільний від роботи час. НПП "Нижньосульський", а саме відділ еколого-освітньої роботи,  дуже добре з цим справляється, тому бажаю успіхів у подальших працях.

4 karinkasviatobog  
Завжди приємно бачити таку тісну співпрацю працівників НПП"Нижньосульський" та місцевих шкіл! Саме головне,що це подобається діткам, і в цьому немає сумніву спостерігаючи за  їхніми посмішками на світлинах.

3 potapovaasya1810  
Дійсно важлива справа. Ще з школи нам закріпили звичку кожної зими робити годівнички та підгодовувати в них птахів. Але, не дивлячись на те, що школа давно позаду, звичка і зараз є, адже й донині робимо з мешим братом годівниці та заповнюємо їх смаколиками для зимуючих птахів.

2 aulko99  
З метою виховання любові та бережливого ставлення до природи та пташок потрібно проводити такі акції не тільки у школах, а й інших навчальних закладах. Приємно, що НПП "Нижньосульський" відповідально ставиться до проведення таких заходів та заохочує кожного учня до його підготовки та здійснення!!!

1 anzhelkasklyar  
Дуже добре, що працівники НПП "Нижньосульський" проводять такі акції. Адже хто як не школярі будуть піклуватися про птахів ? Ми також навчаючись в школі майстрували годівнички та підгодовували птахів. Тому можу впевнено сказати, що такі заходи виховують у дітей дбайливе ставлення до пернатих друзів.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz