Субота, 20.04.2024, 04:05Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Листопад » 26 » ПРИРОДООХОРОННА АКЦІЯ «ПОСАДИ ДЕРЕВО МИРУ»
09:56
ПРИРОДООХОРОННА АКЦІЯ «ПОСАДИ ДЕРЕВО МИРУ»

У парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва «Зарізький», що знаходиться в с.Заріг Полтавської області, за ініціативи екоосвітян національного природного парку «Нижньосульський» проведено безстрокову акцію «Посади дерево миру».

Учасниками акції стали вихованці шкільного гуртка «Гінкго» зі своїм керівником Крикун Світланою Олексівною Зарізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. Т. Симонова (Номиса), староста села Тараненко Володимир Борисович, працівники Зарізького парку та активіст села Дерев’янко Станіслав.

 Незважаючи на прохолодну погоду, дружно і зацікавлено, учасниками акції було висаджено на території парку близько 50 саджанців берези бородавчастої.

Посадковий матеріал надано за сприянням працівників ДП «Лубенське лісове господарство».

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульський»

 

Переглядів: 389 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 201 2 »
20 lera2001321  
Чудова акція.Особли якщо звертати увагу на те ,що зараз актуальна проблема вирубки лісів.
Я вважаю що потрібно долучати молодь до добрих справ ,і це одна з них.
Кожен повинен починати з себе)
Змінило світ на кращє -РАЗОМ!!

19 katyazolotar  
Дуже важливо підтримувати кількість дерев, адже самезавдяки їм, ми дихаєм чистим повітрям. Звичайно, за чисте повітря, я
перебільшила, адже воно все одно забруднене, різними чисельними викидами
виробництв та автомобілів, але без дерев усе було б набагато гірше. Масштабна
вирубка лісів негативно впливає на повітря. І взагалі, я, як людина, що кожного
року буває на західній Україні, дуже засмучена, адже навіть в Карпатських лісах
де раніше була численна кількість ялин, сосен, смерек., зараз красуються «голі»
гори з пеньками. Що вже казати про східні регіони України. Тому важливо
проводити заходи, спрямовані на підвищення рівня екологічної обізнаності з
дітьми та залучати їх до діяльності, що розвиває екологічні навички.

18 olyakhomenko2000  
Іще одна досить корисна акція яка досить необхідна для нас. Просто уявіть, скільки ми могли б посадити дерев, якби кожен із нас посадив хоча б одно деревце!

17 anastejsabel  
Корисна акція, залучення школярів дасть їм знання про те що потрібно берегти природу ,та поновлювати її дари нам.

16 irinadasenko678  
Приємно читати, що систематично проходять такі ації. Завдяки ним привертається  увага дітей до катастрофічних соціально-екологічних проблем, що завдають суттєвої шкоди довкіллю України.

15 dianastr2014  
Дерева - легені нашої планети. Тому важливо підтримувати чисельність та стан цих рослин. Масова вирубка лісів пагубно впливає на стан повітря. Тому дуже важливим є проведення акцій з висадкою молодих дерев. "Дерево миру" звучить дуже символічно. Адже для нашої країни актуальні обидві проблеми. Масова вирубка ведеться у карпатських лісах, а миру не вистачає на Сході нашої Батьківщини. Таким чином ця акція сприяє як екологічному, так і патріотичному виховання молоді.

14 doroshenkoevgenia  
Дуже важлива та актуальна акція, адже знищення лісів зумовило не лише дефіцит деревини для промисловості України, почалися процеси, які можуть стати незворотними. Вже зараз великі території, насамперед на півдні та сході України, відчувають нестачу води, і це прискорює деградацію природного середовища.

13 olja88113  
Протягом останніх 500 років Україна втратила понад дві третини лісів і нині за лісистістю посідає передостаннє місце в Європі. Ліси в нашій державі займають площу приблизно 9 млн. га, тобто 15% її території.Знищення лісів та зелених насаджень зумовило не лише дефіцит деревини для промисловості України, почалися процеси, які можуть стати незворотними. Вже зараз великі території, насамперед на півдні та сході України, відчувають нестачу води, і це прискорює деградацію природного середовища.Тож я вважаю проведену роботу неоціненним вкладом в здоровя нашої фауни.

12 linakulko  
Надіюсь, що завдяки таким надзвичайно корисним акціям ліс у нашій державі хоч на трошки збагатиться новими насадженнями. Бо поки тільки й видно по новинах як вивозять ліси із Західної України та Півночі. Жахливо буде тоді, коли наші діти не зможуть більше погуляти у парку, поїхати в ліс весною, чи хоча б споглядати на його красу.

11 dianastr2014  
Приємно спостерігати, що НПП ,крім наукової діяльності, займається і екологічним вихованням молоді. Адже це важлива складова розвитку свідомого громадянина. Так як екологічна ситуація в світі та, зокрема, в Україні загострюється з кожнем днем. Саме тому важливо проводити з дітьми заходи, спрямовані на екологічну обізнаність та залучати їх до діяльності, що розвиває екологічні навички.

1-10 11-20
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz