П`ятниця, 26.04.2024, 04:34Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Листопад » 18 » ПРИРОДООХОРОННЕ ЗАНЯТТЯ В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ
09:44
ПРИРОДООХОРОННЕ ЗАНЯТТЯ В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ

Минулого тижня працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосульський» провели заняття на тему: «Бережіть природу, бережіть рідний край» для учнів Староїржавецької ЗОШ I-IIIст.

Діти дізналися про відзначається Всесвітнього дня вторинної переробки. Разом обговорили питання захисту природи та збереження природних ресурсів нашої краї.

Дякуємо педагогічному колективу за теплу зустріч, а учням школи за зацікавленість та справжній інтерес до охорони довкілля.

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 371 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 anzhelkasklyar  
Неймовірно корисне заняття в наш час для діточок, яке дасть змогу сформувати у дітей елементарні природничі та природоохоронні уявлення,вміння і навички.
На мою думку, є необхідним і залучення дітей до посильної праці в природі.

6 pirokhoksana  
Прекрасна публікація. Збереження природи є досить актуальною темою сьогодення. Дуже добре, що дітям змалку прищеплюють любов до природи та пояснюють про раціональне використання ресурсів. Працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП "Нижньосульський" проявили чудову ініціативу. Адже проблема збереження нашого оточення та вичерпних природних ресурсів є досить актуальною у наш час: час новітніх технологій та інновацій.

5 dianastr2014  
Охорона довкілля справді є чи не найголовнішим питанням останніх десятиліть! Ця тема червоною ниткою зустрічається у багатьох наукових роботах, публікаціях та еко-блогах. Найголовніше те, що багато письменників як вітчизняних, так і світового рівня звертають увагу та використовують цю проблему у своїх творах. На мою думку, це один з провідних і найкращих способів звернути увагу дитини на екологічну ситуацію. Не обов'язково завантажувати дитину цілою купою екологічних термінів та важких для дитячого сприйняття статистик. У наш час можна віднайти дитячі книжки, де доступно пояснюється найголовніше. Також існує безліч фільмів виробництва BBC та NETFLIX, та багатьох інших, де цікаво та наочно показуються всі аспекти екологічних проблем різних країн світу.
Тобто завдяки сучасним та інноваційним технологіям навчання в екологічно-освітньому напрямку можна зробити більш різноманітним та більш цікавим.
І на останок. Однією з найновіших технологій, що почала використовуватися в школах світу, є окуляри віртуальної реальності спрямовані виключно на навчальні потреби. Таким чином дитина може побувати в будь-якій частині світу — від далекого та холодного Сибіру до вогких та зелених лісів Амазонки.

4 doroshenkoevgenia  
Чудова ініціатива! Екологічна грамотність і здорове життя – надзвичайно важливі компетентності, що допоможуть майбутнім випускникам школи успішно реалізуватися в сучасному світі. Людина, яка компетентна у сфері екології та здорового життя, здатна чітко усвідомлювати власну відповідальність за стан навколишнього середовища. Вона може розрізняти основні екологічні проблеми та діяти задля їх вирішення, дотримуватися здорового способу життя, вирішувати нагальні життєві проблеми, раціонально використовувати природні ресурси. Все це дозволяє виробити особливу систему цінностей, орієнтовану на збереження природи та здоров’я людини.

3 linakulko  
Дуже подобається, останні роки, цей курс на перероблювання всього. Нарешті люди починають думати та робити дуже правильні речі. Хоча так часом образливо бачити, як хтось кине недопалок повз смітник, обгортку від цукерки чи щось таке. І повірте, це дуже образливо. Коли ти себе переборюєш і по всякому вчиш дійсно правильних речей і поведінки дехто просто не замислюється над тим що робить. А той самий пластик може піти на виготовлення речей повсякденного вжитку, паперові вироби також проходять певний цикл. Тканинні й паперові сумки майже повністю витіснили поліетиленові в Європі. Але як зазвичай поки наша нація цього всього навчиться пройде не одне століття. І не факт, що взагалі таке буде.

2 vladagusar1103  
Вторинною переробкою називають повторне використання або повернення в оборот сміття чи відходів виробництва. Зазвичай вторинній обробці піддають такі матеріали, як папір, скло, залізо, алюміній, тканини, пластик, а органічні відходи широко використовують у сільському господарстві.
Завдання вторинної переробки – розв'язання проблеми обмеженості ресурсів, зниження вартості готової продукції шляхом використання дешевшої сировини та боротьба із забрудненням навколишнього середовища.
У багатьох країнах світу проводять виставки найцікавіших і кумедних прикладів вторинного використання сміття.

1 alkabilyk737  
Я вважаю, що заняття такого роду дуже корисні для учнів. Вони розширюють їх кругозір, прищеплюють знання, які дають їм зрозуміти, що сміття - зло, для якого обов'язковим є вторинна переробка, яка запобіає надмірному забрудненню атмосфери.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz