Субота, 27.04.2024, 00:34Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Травень » 6 » ПРИРОДООХОРОННІ РЕЙДОВІ ПЕРЕВІРКИ НА ТЕРИТОРІЇ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»
11:03
ПРИРОДООХОРОННІ РЕЙДОВІ ПЕРЕВІРКИ НА ТЕРИТОРІЇ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»

З метою забезпечення належної охорони природних комплексів та об’єктів Середнього Придніпров’я, попередження виникнення порушень природоохоронного законодавства, з 24 квітня по 6 травня 2019 року у межах території національного природного парку «Нижньосульський», службою державної охорони природно-заповідного фонду Парку, спільно з працівниками Оржицького, Семенівського, Кременчуцького ВП ГУНП в Полтавській області та Черкаського ВП Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області проведено 19 природоохоронних рейдів.

Під час проведення рейдових заходів, було складено 12 протоколів про адміністративні правопорушення за ст.91 КУпАП, один з яких містить ознаки злочину передбаченого ч.1.ст.249 Кримінального кодексу України, про що внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та 6 «Актів про вилучення безгосподарських знарядь незаконного добування (заготівлі) природних ресурсів, транспортних (у тому числі плавучих) засобів, зброї та боєприпасів, природних ресурсів або продукції, що з них вироблена, спеціальних документів».

Вилучено 695 кг. риби, 95 сіток, загальною довжиною 3870 м., та 4 ятері.
Збитки нанесені державі на загальну суму 217 398 грн.

Переглядів: 402 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 191 2 »
19 emaildownloadmi  
Нерестовый запрет на вылов рыбы  в Черкасской области и Полтавской области
с 1 апреля по 20 мая.
Так шо все на рыбалку, а вы отдыхайте, пакровики )))

18 aqatavasilacis  
Рейди приносять певні результати ,але на законодавчому рівні потрібно посилити відповідальність за бракон"єрство.

17 tanijk9915  
Такі рейди звісно необхідно проводити частіше, щоб зберігати нашу природу. За порушення потрібно притягувати до кримінальної відповідальності, тому що просте складання актів нічого не змінить!!! Від нас самих потрібно захищати природу, тому люди думайте перш ніж щось робити, що шкодить і нам самий! Тільки тоді щось може змінитись в нашому довкіллі!

16 dpolovunka  
Це дуже правильно, бо зараз боляче дивитися, як знищується природа

15 alinatihovid6  
В наш час така ситуація вже не є рідкістю,а більш за все є закономірністю.Які б заходи не застосовувались для збереження природніх ресурсів люди все одно будуть знищувати все своїми руками.Все залежить також від совісті людини.Якщо вона захоче зберегти то така ситуація буде зменшувати свої розміри негативу.Тому рейди є необхідністю в даній ситуації.І боротися з такими порушеннями є обов'язковими як на мій погляд.І якщо людям не шклла природи то таке свавілля буде тривати незважаючи на всі заборони та закони.Тому в першу чергу вибір тільки за нами- вберегти чи знищити.

14 Лелька  
Це добре що проводяться такі рейди на захист та збереження природи.Але деякі верстви нашого населення ,зокрема бракон'єри, не замислюються над тим,що замість того щоб покращити природні ресурси вони їх знищують.

13 karinakrutko98  
Такі рейди є надзвичано важливими та еобхідними зараз! Я б запропонувала, щоб вони відбувалися щомісячно!

12 vikachernetska16  
Звичайно прикро на це споглядати, та читати статті про такі рейди. І прикто, що людство таке жорстоке по відношенню до природи. Закрадається така думка, що люди взагалі не задумуються про те які наслідки. Такими темпами рибальства,-варварства, сторінки Червоної книги поповняться ще з десятком ( як мінімум ) видів риб. Прикро спостерігати за таким зловісним нищенням природи вцілому!

11 nataliya030996  
Люди схаменіться, невже ви не розумієте, що своїми діями завдаєте шкоди не тільки даній території НПП а і навколишньому серодовищу в тому числі. Адже все починається з нас, на нас живляться інші, тому потрібно давати гарний приклад для наслідування, а не такий ганебний....

10 dagaermolova  
Прикро бачити те,що після роз'ясувальної роботи населення та у ЗМІ люди не припиняють чинити шкоду навколишньому середовищу.Я вважаю,що потрібно частіше проводити правоохоронні рейди,щоб запобігти порушеня природоохороного законодавства,бо таким чином людство знищить багато видів риб,і тих,що занесені до Червоної книги України.До цього потрібно відноситись досить таки відповідально та діяти згідно законодавста України,карати правопорушників не тільки штрафними санкціями,а й тюремним покаранням.

1-10 11-19
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz