Четвер, 25.04.2024, 15:46Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Серпень » 1 » ПРИРОДООХОРОННИЙ ЗАХІД «ЛЮДИНА І ПРИРОДА»
13:14
ПРИРОДООХОРОННИЙ ЗАХІД «ЛЮДИНА І ПРИРОДА»

Екоосвітяни національного природного парку «Нижньосульський» відвідами комунальний дитячий оздоровчий табір «Світанок» організували та провели природоохоронний захід «Людина і природа».

Основна мета якого – поширення знань про природу та людину, як невід’ємну частку довкілля, виховання бажання брати участь у природоохоронній роботі та примножувати багатства рідного краю.

Захід був цікавим, пізнавальним, спілкувались з дітьми в формі діалогу, тому в них була можливість підтримувати розмову та навіть продовжувати думку виступаючого. В ході уроку були продемонстровані фотоілюстративні матеріали за даною темою. На згадку про зустріч діти посадили саджанці ялини звичайної та зробили спільне фото.

Відділ екологічної освіти

НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 415 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 obscure99  
Треба розвивати цю тему,та створювати нові заходи по охороні природи,проводити акції по прибиранню,читати лекції не тільки дітям,але й дорослим про те,що не можна смітити та потрібно прибирати за собою не лише вдома,а й на природі.

5 irapaliy1  
Я вважаю що потрібно проводити такі заходи,тому що люди повинні поважати природу ,дбати про неї,засаджувати рослинами і деревами, проводити прибирання в лісах та парках.

4 yanamiroshnichenco  
Досить правильна методика доснесення знань - діалог . Дитина включаючись в роботу краще запам'ятовує і виносить якусь чітку інформацію для себе . Працівники парка як завжди працюють досить продуктивно!

3 potapovaasya1810  
Чудово, що такі заходи проводять не лише в навчальних закладах, але й в оздоровчих таборах для дітей, адже вони несуть з собою дуже важливу в наш час мету — розширити поняття дітей про довкілля і прищеплювати бажання оберігати те, що їх оточує.   Нажаль, під час мого візиту до лагерю,ще в нетакому далекому дитинстві, я не помічала таких заходів. Рада, що зараз такі природоохоронні акції є актуальними та проводяться досить часто.

2 aulko99  
Як чудово, що в таборах не забувають проводити заходи, які збагачують уяву і розум дитини!!! Людина і природа нерозривно взаємопов'язані між собою. Людина повинна жити в гармонії з природою!!! Такі заходи повинні наштовхувати дітей піклуватися про природу та обов'язково берегти її.  На мою думку,  головною метою такого  заходу є:  навчання передбачувати негативні наслідки природи щодо перетворювальної діяльності дитини, виховувати бажання юрати участь в природоохоронній роботі, бажання примножувати багатство рідної землі!!!!!

1 samsonenkoviktorija12  
Нещодавно була свідком, як дівчинка, років 7, злилася на свого тата, коли той рубав дерево. Мала ледь не плакала, просивши цього не робити: "деревцю теж болить". Я була приємно здивована, маленькі дітки заступаються за невинну рослинність. Це є доказом того, що подібні заходи не проходять мимо молоді, а все ж залишають, хоч і маленький, слід у серці кожного з них. Не знаю, чим закінчилася ця історія, але сподіваюся, що до маленького голоска прислухалися.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz