Четвер, 28.03.2024, 18:02Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Січень » 28 » ПРИРОДООХОРОННИЙ ЗАХІД «ПТАХИ – ДРУЗІ НАШІ»
11:24
ПРИРОДООХОРОННИЙ ЗАХІД «ПТАХИ – ДРУЗІ НАШІ»

У рамках Великого зимового обліку птахів, фахівці відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосульський» разом з учнями 11 класу провели для вихованців 2-А та 4-Б класів опорного закладу Оржицької ЗОШ I-IIIст. ім..І.Я.Франка природоохоронний захід «Птахи – друзі наші».

Під час заходу діти дізналися про зимуючих птахів рідного краю, як і навіщо проводити зимові спостереження за птахами, значення птахів у природі і житті людини та як і навіщо підгодовувати їх взимку. Розв’язували ребуси та кросворди, грали у вікторину «Птахи нашої місцевості», складали вірші «Як живеться вам птахи» та малювали малюнки «Їдальня для птахів».

В кінці заходу діти отримали від працівників Парку інформаційні листівки про правила підгодівлі зимуючих птахів, а найкращі поетичні та художні роботи отримали грамоти та подарунки.

 

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульський»

 

Переглядів: 414 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 bezkorovaina_oksana2000  
Чудовий захід для допитливої малечі. Я впевнена, що кожен з них взяв для себе щось нове і неодмінно поділиться своїми враженнями з однолітками,та змайструє свою першу годівничку і, таким чином, полегшить зимівлю птахів. Можливо цей захід допоможе комусь знайти для себе нове захоплення, яке переросте у майбутню професію.

8 karinkasviatobog  
Вже не перший раз бачу що НПП "Нижньосульський" не сторониться таких заходів, це мене захоплює! Дякую що мотивуєте дітей до гарних справ і прививаєте любов до природи,це дуже важливо.

7 gmary598  
Під час проходження педагогічної практики , також брала подібну тему природоохоронного заходу "Птахи - наші друзі". Дітки були дуже задоволені і сподіваюсь запам'ятали важливу інформацію , та зробили правильні висновки про дбайливе ставлення до природи.

6 aptyp3331999  
Добре, що дітям змалечку прищеплюють любов до живого. Такі заходи допомагають ім змалечку любити, охороняти та піклуватись про птахів. Діти отримують цікаву та корисну інформацію про зимуючих птахів рідного краю та їх важливе значення. Я впевнений, що цей захід їм сподобався та запам"ятався.

5 vova30146  
Дуже круто проводити просвітницьку роботу з учнями саме з цієї теми! До речі, 13 березня відбудеться міське свято зустрічі птахів! Усіх запрошуємо!

4 rozenmarm  
Дійсно дуже круто, що з дітками проводять такі заходи! Вони позитивно впливають на розвиток дитини, виховують бережливе ставлення до живої природи, розвивають спостережливість, діти дізнаються про важливе значення птахів і чому їм потрібно допомагати, підгодовуючи.

3 potapovaasya1810  
Дуже важливо проводити такі заходи, адже вони мотивують дітей творити гарні вчинки. Зимова підгодівля птахів - уже досить стара традиція. Добре, що викладачі та старші учні подають гарний приклад та передають цю традицію і меншому поколінню.

2 aulko99  
Всі ми знаємо, що птахи наші друзі та помічники. Вони приносять чималу користь садівникам і огородникам. Дуже добре, що в школах не оминають знайомство з пернатими друзями, формування навичок правильної поведінки в природі, виховання бережливого ставлення, бажання дбати і допомагати птахам. Розвивати спостережливість, бажання дізнаватися  якомого більше про природу. Було б добре, якщо б відкривалося більше сучасних гуртків про те, що наш оточує!!!

1 taniaculik7088  
Дуже добре, що в сучасній школі працюють вчителі, які здатні і мають натхнення проводити подібні заходи, бо вони вкрай необхідні підростаючому поколінню. І що найголовніше, подібні заходи зближують людину з природою.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz