Вівторок, 16.04.2024, 11:53Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Квітень » 3 » ПРОВЕДЕНО НАВЧАННЯ ПРАЦІВНИКІВ СЛУЖБИ ДЕРЖАВНОЇ ОХОРОНИ В НАЦІОНАЛЬНОМУ ПРИРОДНОМУ ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»
13:14
ПРОВЕДЕНО НАВЧАННЯ ПРАЦІВНИКІВ СЛУЖБИ ДЕРЖАВНОЇ ОХОРОНИ В НАЦІОНАЛЬНОМУ ПРИРОДНОМУ ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»

У національному природному парку «Нижньосульський» (Полтавська обл.) згідно розробленої програми навчань на 2018 рік, з 19-30 березня 2018 року проведено навчання працівників Черкаського та Полтавського природоохоронних науково-дослідних відділень.

Керівники та спеціалісти Парку прочитали курс лекцій та провели практичні заняття на природоохорону тематику.

До занять були задіяні працівники Оржицького відділення поліції Лубенського ВП ГУНП в Полтавській області, які, спільно з відповідними фахівцями НПП «Нижньосульський», провели заняття з організації спільних заходів щодо посилення охорони природних комплексів та об’єктів НПП «Нижньосульський», попередження виникнення порушень природоохоронного законодавства, а також узгоджено та підписано план спільних дій під час проведення кампанії з охорони водних ресурсів «НЕРЕСТ – 2018».

Працівники природоохоронних науково дослідних відділень, вивчали біорізноманіття Парку, його видовий склад, представників флори і фауни, які є рідкісними, порядок оформлення працівниками служби державної охорони матеріалів про адміністративні правопорушення, порядок проведення фенологічних спостережень, порядок проведення таксації звірів.

Після прочитаних лекцій щодо підвищення рівня обізнаності працівників Парку, відбулася перевірка знань.

За результатами перевірки рівня знань працівників НПП «Нижньосульський», комісією з перевірки знань засвідчено, що переважна більшість працівників показали достатній для виконання функціональних обов’язків рівень знань.

Дані навчання дали можливість підвищити рівень професійних та фахових знань кожному з працівників служби державної охорони природно-заповідного фонду.

Набуті знання в подальшому будуть сприяти високопрофесійному виконанню обов’язків працівниками служби державної охорони природно-заповідного фонду з охорони природних комплексів та об’єктів НПП «Нижньосульського».

Переглядів: 597 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 aulko99  
Потрібно частіше проводити такі заходи. Працівники набувають необхідної кваліфікації, розглядаються важливі питання та приймаються рішення, лунають ініціативи та відбувається злагодження персоналу. До заходів потрібно залучати всі служби так чи інакше пов'язані з природоохороною. У кожного суб'єкта свої повноваження та сфера діяльності, проте на сумісно спланованих і проведених рейдах можливо отримати гідний результат, як кількісний так і якісний

2 natalialiakhman0855  
Природа беззахисна перед її винищувачами,тому єдина надія на працівників природоохоронних державних відділень.Їхня вправність залежить від рівня обізнаності у власній справі.Підвищення кількості професійних та фахових знань дозволять працівникам краще орієнтуватися у сфері своєї діяльності,а отже і ефективніше виконанувати своїх прямі обов'язки - захист природи.Чим більше лекцій і практики - тим більша безпека.Тому така програма навчання є необхідною.

1 taniaculik7088  
Чудово, що навчання природоохоронників підкріплюється практико. Взагалі будь-яке навчання повинно підкріплюватись практикою. Нажаль зараз мало того, що зжали навчальну програму, так ще й урізали практику. Студенти-природники практикуються не більше двох тижнів. Як? Як можна побачити за 2 тиждні те, що вивчав цілий рік??? Тому вся ініціатива падає на плечі студентам та викладачам. Тому дуже важливим є створення та існування подібних програм!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz