Неділя, 28.04.2024, 15:50Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2014 » Травень » 20 » РОБОТА З ПОКРАЩЕННЯ МІСЦЬ ВІДПОЧИНКУ НА ТЕРИТОРІЇ НПП "НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ"
20:48
РОБОТА З ПОКРАЩЕННЯ МІСЦЬ ВІДПОЧИНКУ НА ТЕРИТОРІЇ НПП "НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ"

    Яскраве весняне сонце все частіше нагадує нам, що зовсім скоро настане довгоочікувана пора – літо! Пора відпусток та чудова можливість відпочити на природі.

    Тому працівники парку всіляко намагаються покращити умови відпочинку на території НПП «Нижньосульський».

      Так відділом охорони та відділом господарського забезпечення і рекреаційного благоустрою на березі  р. Сули було відновлено волейбольний майданчик, обладнано місця для збору сміття в с. Малоселецьке (Оржицький район, Полтавська область) та зроблено волейбольний майданчик і обладнано місця для збору сміття в с. Чутівка (Оржицький район, Полтавська область).

      Також працівниками НПП «Нижньосульський» проводиться акція «Чистий берег». Кожного тижня збирається сміття на березі р. Сула і вивозиться у спеціально відведені місця.

      Відділом екологічної освіти  та науки поблизу с. Худоліївки (Семенівський район, Полтавська область), біля будинку шкільного лісництва, що знаходиться на березі озера Судебське, було висаджено квіти, встановлено інформаційні екологічні стенди. На березі озера, де знаходиться пляж,  спільними зусиллями з відділом охорони було збудовано бесідку для відпочиваючих.

  Немає кращого відпочинку, ніж відпочинок на природі, тож всіх бажаючих запрошуємо відвідати Національний природний парк "Нижньосульський"!

 

Переглядів: 721 | Додав: Oxana | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 12
12 ZSVETA6  
Це благородна акція.Побільше б таких в різних регіонах України

11 TominaTania  
У нормальної свідомої людини рука не підніметься викинути сміття на прибраній території! Треба раз прибрати, як то кажуть, закласти фундамент и люди перестануть смітити. А ні, то хоча б сміття буде менше.

10 БогатиР  
Я гадаю, що після такого чудового відпочинку та прекрасних краєвидів люди не тільки перестануть смітити, а й залучаться до співпраці по збереженні та збільшенні територій як НППНС, так і інших парків.

8 NezdoimunogaOksana  
Це добре, що є такі місця відпочинку, адже влітку хочеться якомога більше часу відпочивати на природі, але не завжди можна знайти таке гарне місце для відпочинку. Але є одна проблема, яка є актуальною, відпочили, але й насмітили, це неприємно, адже все робиться для людей, щоб було як краще, а деякі цього не цінують, а навпаки, наприклад забруднюють навколишнє середовище, в якому ж ми живемо.

9 OLEXANDR_SHERASOV  
Оксано, у вас якісь коментарі всі однакові, наче це пише робот-вердер.

7 Jek  
Круто, нада приїхати на відпочинок....

5 OLEXANDR_SHERASOV  
Жалко що волейбольну сітку знімуть, або вже зняли мародери.

4 Alexey13  
Как здорово! Так хочется туда поехать и лицезреть эту красоту воочию!.

3 Капустян  
Думаю ця робота не залишиться без уваги місцевих та гостей "Нижньосульського" і стане чудовим місцем для відпочинку. Сподіваюсь вони розуміють, що такий гарний край не заслуговує, щоб на ньому смітили!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 Олег Шерстюк  
Як по мені, то не треба заохочувати їх, щоб вони це робили заради вигоди. Треба, щоб це було їх особистим вибором. Тоді все дійде до такого стану, що люди постійно будуть робити користь, але ТІЛЬКИ за якусь вигоду

1 OLEXANDR_SHERASOV  
"Кожного тижня збирається сміття на березі р. Сула і вивозиться у спеціально відведені місця."
Можливо краще якось заохочувати відпочиваючих не смітити ніж прибирати після них.

6 Butik  
Согласен. Но возможно, когда люди снова вернутся на то же место отдыхать и увидят чистый берег, там где они нагадили в прошлый раз - заставит задуматься. Самому слабо вериться, ну а вдруг)
к тому же, не обязательно отдыхающими в парке будет загрязнение, мусор возможно приносится течением реки.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz