Четвер, 25.04.2024, 22:21Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Липень » 28 » СПІЛЬНИМИ СИЛАМИ, МОЖЛИВО ВСЕ
08:12
СПІЛЬНИМИ СИЛАМИ, МОЖЛИВО ВСЕ

Природа Посулля просто неймовірна, і важко бачити, як люди з різних куточків України приїжджаючи на відпочинок засмічують цю красу побутовим сміттям. Тому, 25 липня працівниками відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосульський» було організовано та проведено акцію по прибиранню берегів річки Сули в адміністративних межах Чутівської сільської ради.

Активними учасниками акції «Чисті береги, чиста річка» вже традиційно з року в рік, восени, навесні чи влітку –  Чутівська сільська рада та небайдужі жителі села, котрі завжди готові прийти на допомогу у збереженні довкілля.

Завзято, активно та наполегливо попрацювали учасники акції, а також провели просвітницьку роботу серед відпочиваючих.

Хотілося б ще раз висловити подяку усім колективам, їх керівникам, кожному мешканцю села Чутівка, які не залишились осторонь, і у вихідний день, покинувши всі домашні справи, прийшли на суботник та внесли свій посильний вклад у збереженні природи.

Проведення даної екотолокиприклад того, як громада може об’єднуватися у спільному бажанні змінити ситуацію на краще.

Начальник відділу еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульськи»

Оксана Козачкова

Переглядів: 264 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 vladagusar1103  
Кожен з нас повинен чітко усвідомити, що ми не можемо просто заплющити очі на проблеми екології, які загрожують нашому життю та життю майбутніх поколінь. Свій посильний внесок може зробити кожний.

7 olja88113  
Радує, що багатьомлюдям дійсно не “все одно” – в якому середовищі вони живуть та відпочивають , і вони готові виділити свій час та попрацювати, для того щоб природа булачистішою. Але, як говориться, чисто не там, деприбирають, а там, де не смітять. В нашій країні таких місць досить багато. Вони виникають самечерез недбальство самих  людей , адже саме люди викидають свій непотріб депопало, але разом з цим необхідно вчасно виявляти та знешкоджувати такі
осередки забруднення і з дитинства привчати до відповідальності передприродою.

6 dianastr2014  
Добре, що є люди, яківідповідально відносяться до своїх обов’язків громадянина. Якби таких людей було більше, то й
ситуація з екологічною проблемою в нашій країні була б набагато краща!

5 doroshenkoevgenia  
Чудовий формат масового прибирання! Ми маємо піклуватися про майбутні покоління, навчати і показувати на власному прикладі як потрібно відповідально і бережно ставились до навколишнього середовища. Бережімо нашу природу!

4 katabubnova201  
Ви молодці! Треба всім долучатися до таких корисних справ !) Прикро дивитися на засмічені території , а мешканці села Чутівка справді зробили гарну справу!) Ви дивовижні ! Кожне містечко ,селище ,місто, повинні брати приклад і частіше проводити екотолоки для збереження навколишнього середовища,тому що це ,на жаль, зараз актуальна тема сьогодення.

3 nd12508  
Люди з кожним днем неймовірно дивують. Хіба не можна прибрати за собою побутове сміття? Ймовірно, що не один раз приїжджають відпочивати, смітять з кожним разом все більше, а потім бажання завітати саме в це місце пропадає, адже там брудно. А хто ж в цьому винен?
А жителі села Чутівка дійсно молодці, що прийшли на допомогу. Все таки світ не без добрих і безсовісних людей.

2 090914re  
Вже в которий раз переконуюсь, що всі проблеми через людей. Мешканці села Чутівка, що прийшли на суботник, великі молодці, але ж такі ж люди як вони, приїздили туди нещодавно і самі залишили гору сміття після себе.

1 emaildownloadmi  

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz