П`ятниця, 29.03.2024, 00:03Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Листопад » 22 » СТАРТУВАЛА АКЦІЯ ПІДГОДІВЛІ ДИКИХ ТВАРИН В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД
10:44
СТАРТУВАЛА АКЦІЯ ПІДГОДІВЛІ ДИКИХ ТВАРИН В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

Незабаром прийде зима, а з настанням холодів та снігопадів суттєво ускладнюється виживання диких тварин у природному середовищі. Взимку шукати природний корм для тварин важко – земля замерзає, а ліс вкривається снігом. Тож, щоб полегшити життя мешканцям дикої природи, працівник відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосульський» Козлов Микола Іванович та учні Худоліївської загальноосвітньої школи повезли в ліс щедрі гостинці: зерно, сіно, солонці.

До такої корисної акції худоліївські школярі долучаються кожного року. Микола Іванович впевнений, що це допомагає дітям рости чуйними, милосердними та доброзичливими. А ще – більше проводити часу на свіжому повітрі серед природи.

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульский»

Переглядів: 543 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 141 2 »
14 samsonenkoviktorija  
Дуже добре, що працівники НПП Нижньосульський заохочують дітей подібними акціями, проводять не лише лекції, фотовиставки, але й долучають до годівлі тварин в парку. Впевнена, що школярам було цікаво, я й сама залюбки прийняла б участь!

13 olyakhomenko2000  
Як добре, розуміти те, що все таки є люди, які піклуються про братів наших менших. Тварини на справді є беззахисні, коли приходять холоди, їм досить важко знайти їжу і через це багато із них гине. Це не може не засмучувати, хотілося б, щоб якомога більше людей думало про наше навколишнє середовище і тварин, ми повинні допомагати їм і обов'язково бумеранг доброти повернеться до нас!

12 18sabrinasvichkar2000  
Гадаю,що підгодівля диких звірів взимку – важливий захід, який проводиться мисливським господарством щорічно. Коли настають холоди і в лісі все замерзає, лісовій звірині стає все складніше добути їжу, а особливо з холодним сніговим початком цьогорічної весни. Щоб, залишившись без їжі, виснажена звірина не стала здобиччю хижаків та не пішла з лісу в пошуках корму в населені пункти, лісова охорона допомагає тваринам пережити важкий період.
– При підгодівлі копитних викладають сіно, зернофураж та сіль омок. Викладення корму проводиться в місцях концентрації тварин, там, де є загроза виснаження запасів природних кормів проводиться на кормових площадках, де зустрічаються масові переходи копитних тварин. Взимку для птахів влаштовують годівниці, куди закладають зернові, кукурудзу.
Необхідна кількість кормів розраховується на одного копитного і на підкормовий сезон, згідно бонітету мисливських угідь, який визначений у мисливському впорядкуванні підприємства.

11 zoaranuk  
Для тваринного світу – засніжена земля, без листя на деревах – це справжнє випробування, через те, що основним кормом харчування є рослинність.І це є чудово, що існують такі акції. Адже взимку наша підтримка неабияк важлива для тварин. З настанням суворого клімату їм дедалі важче знайти, чим поживитися. Необхідно долучатися до таких акцій, адже це необхідно для тварин.

10 anzhelkasklyar  
Така акція дуже важлива для нашої фауни, адже підгодівля диких тварин забезпечує виживання багатьох видів в екстремальних зимових умовах. Вона прив'язує диких тварин до місця, забезпечує перезимівлю з найменшими втратами, а в разі виникнення захворювань дозволяє тримати їх під контролем.

9 vladagusar1103  
Для тваринного світу – засніжена земля, без листя на деревах – це справжнє випробування, через те, що основним кормом харчування є рослинність.
При підгодівлі копитних і зайців-русаків викладають сіно, гілки осики, верби, коренеплоди, зернофураж. Викладення корму проводиться в місцях концентрації тварин, там, де є загроза виснаження запасів природних кормів. Взимку для птахів влаштовують годівниці, куди закладають снопики зернових, кукурудзу, зерновідходи.
Оленів і косуль підгодовують сіном та «віниками», із пагонів (з листками) деревно-чагарникових порід, які найбільше поїдаються ратичними та зайцеподібними, а саме: ясеня, верби, осики, горобини, яблуні, груші.

Зимова підгодівля мисливських тварин повинна бути спрямована на заготівлю певного запасу кормів з метою використання його в екстремальних умовах для рятування їх від голоду.

8 bezkorovaina_oksana2000  
Тварини це  невід'ємна частина нашого життя. Як добре знати, що люди не тільки завдають шкоди тваринам а й допомагають їм в скадний період. Роблячи такі акції можна показати нашій молоді як провести свій вільний час, ще й зкористю. Прочитавши цю публікацію мені також захотілось допомогти тваринам

7 dianastr2014  
Цю акцію можна назвати вже традиційною для дітей цієї школи. Дуже добре, що цьому питанню приділяють таку увагу, адже справді диким звірам важче виживати взимку. Не можу не погодитись, що така діяльність розвиває в дітей високоморальні якості, а отже несе вагомий виховний вплив, що надзвичайно важливо у сучасному світі.

6 anastejsabel  
Практично всіх мешканців наших лісів потрібно підгодовувати. Серед них головним чином копитних звірів, зайців, водоплавну дичину і залишаються у нас на зиму птахів для того, щоб допомогти їм пережити найбільш важкий час року. Зимова підгодівля диких тварин має велике значення в забезпеченні птахів і звірів відсутніми мінеральними речовинами і мікроелементами.

5 olja88113  
Підгодівля тварин один із найголовніших заходів у зимку. Проводити такі заходи потрібно на всіх рівнях. Те ,що школи і діти займаються цим це дуже добре. Любов до природи і до тварин потрібно з малечку. Тому такі заходи в освітніх закладах дуже потрібні. Але цим повині займатися у мисливських господарствах і самими мисливціми. Спільними зусиллями ми допоможемо тваринам і птахам пережити зиму.

1-10 11-14
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz