Субота, 20.04.2024, 13:10Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2017 » Лютий » 9 » У НПП “НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ” ПРОВОДЯТЬ ПІДГОДІВЛЮ ДИКИХ ТВАРИН
10:05
У НПП “НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ” ПРОВОДЯТЬ ПІДГОДІВЛЮ ДИКИХ ТВАРИН

 Настання холодів та снігопадів суттєво ускладнює виживання диких тварин. Зима – сувора пора року, оскільки багато джерел їхньої їжі вичерпуються або засипаються снігом.

З метою збереження, підвищення чисельності  диких тварин та недопущення їх гибелі  на території  НПП “Нижньосульський”, працівниками природоохоронних науково-дослідних відділень проводиться викладання кормів для підгодівлі. Систематично  по території Парку  розміщують заготовлені корми до встановлених годівниць та кормових майданчиків, щоб  дикі тварини могли ласувати ними, адже мова йде не про повну годівлю, а про підгодівлю у ті часи, коли через погодні умови вони не можуть добути харчі самостійно. Тривалість сезону підгодівлі, а також початок і закінчення його, визначається у залежності від конкретних кліматичних умов.

         Для прикладу та порівняння наводимо фотоматеріали одного з кормових майданчиків першого дня викладання кормів, та, що відбулося  за 7 днів. Як бачите, проведення біотехнічних заходів в холодну пору року є важливим та єфективним заходом щодо збереження диких тварин на території НПП.

Адміністрація Парку, щиро дякує директору ФГ "Відродження 2007"  Кабачку В.І. та ТОВ "Агрофірма Дніпроагролан" Стрелковському В.Ф. за допомогу у наданні зерновідходів для підгодівлі диких тварин у зимовий період на території НПП.

Переглядів: 755 | Додав: ksysha | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 6
6 ukrayinetsi  
А за межами парка Кабачок в нічний час з карабіна з ночником підгодовує калібром 7,62 та й не тільки він.Одним словом БАРДАК.А ось подивимся скоро як будуть гусей на сан відстріл строчить місяців 2 поки й на гнізда не сядуть.

5 karina_S  
Хотілося, щоб такі годівниці та кормові майданчики по можливості були встановлені не лише на території НПП Нижньосульський, але і за межами заповідника. Адже там також є тварини яким бракує їжі на досить засніжених територіях.

4 korynevych96  
Як добре, що в таку холодну пору року, люди думають не тільки про себе...

3 margosha2408  
Добре,що люди піклуються про тварин,адже в цю холодну пору,вони як ніколи потребують допомоги,знаходити їжу стає все важче.

2 tania-shan  
Я вважаю, це дуже правильно. Взимку тваринам як ніколи потрібна наша допомога.

1 valeriabatkovska  
Прикро бачити на офіційному сайті державної установи публікації з великою кількістю граматичних та орфографічних помилок.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz