Четвер, 28.03.2024, 18:30Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2017 » Жовтень » 2 » У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТУРИЗМУ ДО ПАРКУ ЗАВІТАЛИ ЮНІ ТУРИСТИ
10:52
У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТУРИЗМУ ДО ПАРКУ ЗАВІТАЛИ ЮНІ ТУРИСТИ

  У Всесвітній день туризму, який щорічно відзначається 27 вересня, до національного природного парку «Нижньосульський» завітали учні Лубенської ЗОШ №2, разом із учителем біології Біланом Р.О. 
  Із великою цікавістю учні пройшли по екологічній стежці «ОНІШКІВСЬКА». Тут юні туристи мали змогу побачити живу красу цього заповідного місця, дізналися про мету створення стежки, історію даної території, ознайомилися з рідкісною флорою та фауною. Захоплива мандрівка закінчилася смачним обідом, масою нових вражень та знань про природу рідного краю.

Начальник відділу екологічної освіти 
Козачкова О.А.

Переглядів: 546 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 luzovicsnizana  
Особисто мені теж подобалося ходити екологічними стежками,разом з лісничими Чалівського лісництва,або викладачем біології.А саме найцікавіше було на польовій практиці, з Віктором Марковичем проходили екологічними стежками до річки)Коли маршрут прокладений правильно то діти дізнаються та бачать на прикладі красу та цінність природи!

4 karinagrischenko1999  
Такі екскурсії необхідні дітям, адже побачене краще засвоюється. Вони мають змогу побачити як росте та чи інша рослина, послухати спів птахів, помилуватися красою природи.

3 sokolruslanshik1999  
З своїх шкільних років пам'ятаю що інформацію наведена на прикладах, побачена власноруч, краще запам'ятовується ніж з сторінок підручника, а тим паче з монітору компютера. Тому великий уклін таким вчителям, які проводять не тільки уроки за підручниками, а ще й показують всю інформацію на практиці!

2 romanenkokatya99  
Для дітей, дуже важливо знати не лише теорію , а й на практиці вивчати матеріал, тобто на власні очі все побачити. Велика подяка вчителям, які проводять такі екскурсії для своїх учнів.

1 taniaculik7088  
Велика шана такому вчителю! Багато педагогів не вважабть потрібним приводити дітям "живі" приклади. Часто шкільний матеріал закінчується лише підручником і оцінкою у щоденнику. Та хіба це є важливим??? Важливим, на мою думку, є свідомість дитини, її вміння приймати рішення, робити власні висновки, висловлювати свою думку, а не зазубрювати навчальний матеріал. Важливо побачити на власні очі тих тварин та рослини, що намальовані на сторінках товстенних атласів. Саме тому така подорож стане у двічі кориснішою і в тричі пізнавальнішою, ніж малюнки з таблиці, яку можна побачити на уроці.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz