Субота, 27.04.2024, 04:01Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Грудень » 1 » УВАГА! КОНКУРС!
17:10
УВАГА! КОНКУРС!

Новорічне свято нерозривно пов’язане в нашому уявленні із зеленою красунею – ялинкою, яка впродовж не тривалого часу є окрасою наших помешкань, а потім засохла, знівечена, вже на початку січня викидаються на смітник.
Невже незамінна жива ялинка? Звісно, що ні. Створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можна й без знищення дерев, за допомогою цікавих композицій.
Тому, Нижньосульський національний природний парк запрошує взяти участь у щорічному конкурсі “Збережи зимову красуню – ялинку».
Мета конкурсу: пропаганда населення та учнівської молоді руху за збереження хвойних дерев; розвиток дитячої творчості.
Завдання конкурсу:
- формування практичних умінь і навичок учнів з виготовлення новорічних подарунків, новорічно-різдвяних композицій, виробів, які символізують та відображають регіональні новорічно-різдвяні дійства, новорічно-різдвяну флористику, вироби декоративно-ужиткового мистецтва;
- формування в учнівської молоді розуміння і усвідомлення, що вдало, зі смаком оформлений букет чи гілочка цілком зможуть замінити лісову красуню і створити у помешканні атмосферу новорічного свята, а збережена від загибелі ялина чи сосна буде рости на радість дітям і онукам.
До участі у конкурсі запрошуються учні та учнівські колективи загальноосвітніх навчальних закладів, вихованці та колективи позашкільних закладів тощо. Вік учасників не обмежується.
Конкурс проводиться у 5 номінаціях:
- «Новорічний вінок»;
- «Новорічна листівка»;
- «Новорічна фантастична ялинка»;
- «Новорічна історія»;
- «Новорічне диво».
На конкурс подаються:
- листівка із закликом зберігати ялинки від вирубування;
- ялинка, виготовленна з будь-якого матеріалу;
- оповідання, казка, вірш на новорічну тему;
- новорічні прикраси, виготовлені з вторинної сировини.
Вимоги до робіт:
- всі вироби, композиції, подарунки мають символізувати різдвяно-новорічні дійства;
- виставкові зразки подаються у готовому вигляді;
- роботи повинні мати короткий опис, в якому зазначити: прізвище, ім’я, по батькові автора, вік автора, назву роботи, повну назва і адресу навчального закладу та номер телефону, техніку виконання роботи, номінацію, примітка з позначкою „Обов’язкове”, „Необов’язкове” повернення.
Термін подання робіт до 20 грудня 2016 року.
У ході проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних.


РОБОТИ ПРОСИМО НАДСИЛАТИ ЗА АДРЕСОЮ
смт Оржиця, Полтавська обл., вул. Цетральна128, смт. інд.37700,
електронна почта npp-ns@ukr.net
.


Начальник відділу екологічної освіти
Козачкова О.А
.

Переглядів: 788 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 111 2 »
11 fred1x  
Так як зараз зелене браконьєрство набирає обертів , досить актуальним є проведення даного конкурсу . Я проти вирубки хвойних лісів , тільки задля нетривалої окраси наших осель , тому у мене вдома вже котрий рік штучна.
Сподіваюсь , що участь у цьому конкурсі розвине і продемонструє не тільки творчі здібності дітей Полтавщини, а і всієї України! Тому , намагатимусь поширювати його серед знайомих)

10 elisabet  
Вперше наша сім;я у цьому році буде використовувати штучну ялинку. Я вважаю, що штучні ялинки можуть замінити природню.  А конкурс потрібен для того. щоб знати, як зберегти ялинку.

9 valeriyapishchita  
Це прекрасний конкурс,ми зможемо дізнатися як можна замінити ялинку і зберегти наш ліс.

8 lena_shuba  
Це необхідний конкурс, перш за все для збереження природи, адже не так багато залишилось лісів на Україні. Потрібно зробити так, щоб усі діти Полтавських навчальних закладів приймали участь у конкурсі, адже тільки сумісними зусиллями можна добитися успіху. Давайте зберігати нашу природу!

7 korynevych96  
Дуже чудово, що метою даного конкурсу є пропаганда населення та учнівської молоді руху за збереження хвойних дерев! Адже створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можна й без знищення дерев, за допомогою цікавих композицій. Молодці!!!!!

6 bodyaokseniuk17011996  
Я вважаю що подібні конкурси слід частіше проводити серед молоді, адже саме завдяки ним прищеплюється любов і бережливе ставлення до природи підростаючого покоління.

5 darunadobruninap-22  
Цей конкурс є дуже актуальним особливо зараз, перед новорічними святами. Я не бачу нічого поганого у тому щоб на Новий рік мати вдома "зелену красуню", але вона має бути вирощена і зрубана згідно державних вимог. А зелене браконьєрство слід попереджувати, а за умови що це не спрацювало _ з браконьєрами робити те ж саме , що вони роблять з природою!!!!!!

4 aptyp3331999  
Дуже гарна ідея конкурсу ,впевнений це допоможе зберегти не одну сотню або навіть тисячу ялинок. smile

3 yuliyaminchenko96  
Це дуже доречний конкурс, адже попереду новорічні свята на які люди нещадно вирубують ялинки. За допомою цього конкурсу буде показано як правильно зберегти хвойні дерева.

2 nazarenko2510  
На мою думку, до участі у цьому конкурсі буде задіяна велика кількість маленьких розумників, які зможуть продемонструвати свої вміння та навички!!! Бажаю їм впевнено іти до своєї цілі!!

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz