Середа, 24.04.2024, 21:59Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2017 » Вересень » 26 » УВАГА! ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД!
14:01
УВАГА! ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД!

Шановні відвідувачі території Парку! Адміністрація НПП «Нижньосульський» вже вкотре звертається до Вас з проханням дотримуватися правил протипожежної безпеки. Зокрема, перебуваючи на території Парку не створюйте навмисні підпали, не розводьте багаття в не облаштованих місцях, не викидайте непогашені сірники, недопалки тощо.

Пам'ятайте, що невинні на перший погляд вогняні займання можуть призвести до масштабних пожеж, загрожувати знищенню не тільки природних екосистем, а й житлових будівель та життю людей!

 

У разі виникнення пожежі, свідком якої Ви стали, просимо викликати Державну службу України з надзвичайних ситацій, або телефонувати до адміністрації Парку (05357) 92-5-17.

Дякуємо за розуміння та співпрацю!

Переглядів: 519 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 matvijchucknina  
Людиможуть створити пожежу не підозріваючи цього. Пожежа знищує природні цінності,створює загрозу для життя людей, тварин, негативно впливає на навколишнє
природне середовище. Спричинюється в основному необережним поводженням з
вогнем, порушенням правил, кліматичними чинниками. Дуже шкода, щоможуть постраждати невинні живі істоти. Тому потрібно завжди бути обережними,
особливо в літньо-осінній період.

4 katyabezryk  
Серед причин виникнення лісових пожеж головним вважається антропогенний фактор (згідно зі статистичними даними з вини населення щорічно виникає 96–98 % лісових пожеж). Тому особливої уваги вимагають лісові масиви, розташовані поблизу великих промислових центрів, лікувально-оздоровчих закладів, шляхів, електромереж. Природні й кліматичні умови (висока температура повітря, невелика кількість опадів тощо) найчастіше лише підвищують ймовірність загоряння та впливають на швидкість розповсюдження пожежі.

3 karinagrischenko1999  
Причини загорянь лісових масивів можуть бути найрізноманітнішими. Майже 90 % лісових пожеж виникають через недотримання правил пожежної безпеки поводження з вогнем в місцях праці та відпочинку. Ліс — наше багатство, і не допустити його знищення вогнем — нам по силах. У пожежонебезпечний період слід дотримуватися особливої обережності в поводженні з вогнем.

2 sokolruslanshik1999  
Люди які влаштовують пожежі підпалом очерету, чі сухого листя в лісі, не думають про можливі катастрофічні наслідки. Вогонь, це рушійна сила! Викидаючи стекляні пляшки по серед лісу, потрібно розуміти що при сильній спекі, воно може зіграти роль збільшуваної лінзи яка підпалить легкозаймисті речовини!

1 luzovicsnizana  
Дуже страшно коли таке трапляється,бо робота багатьох людей,цінна природа просто зникає за декілька хвилин(Треба думати про майбутьнє,а не знищювати його!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz