Середа, 08.05.2024, 17:22Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Квітень » 16 » В НАЦІОНАЛЬНОМУ ПРИРОДНОМУ ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» РОЗПОЧАТО АКЦІЮ «ЧИСТІ БЕРЕГИ – ЧИСТА ВОДА»
15:26
В НАЦІОНАЛЬНОМУ ПРИРОДНОМУ ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» РОЗПОЧАТО АКЦІЮ «ЧИСТІ БЕРЕГИ – ЧИСТА ВОДА»

Нещодавно на території національного природного парку «Нижньосульський» в адміністративних межах Чутівської сільської ради відзначили День довкілля. Вже третій рік поспіль у квітні, працівники Нижньосульського парку, Чутівської сільської ради, Чутівського сільського будинку культури, учні Чутівської загальноосвітньої школи та небайдужі жителі села, озброївшись рукавичками та мішками, виходять на еко-толоку «Чисті береги – чиста вода».

Попри прохолодну погоду, за кілька годин активної роботи вдалося очистити від побутового сміття берегові лінії річки Сула. Назбирали цілий причеп сміття, серед якого найчастіше траплялися пластикові та скляні пляшки, папір та поліетиленові пакети.

Паралельно з прибиранням учасники акції пояснювали любителям рибалки елементарні та прості правила поведінки під час відпочинку на природі, які на превеликий жаль, вони не дотримуються та залишають після себе купи сміття.

Пам’ятаймо, що кожен з нас щодня робить власний вибір: зберегти життя нашої планети чи сприяти її загибелі. Тому, не лініться, приєднуйтесь родинами, організаціями, компаніями до акції «Чисті береги – чиста вода», і своїм прикладом навчіть інших дбайливо ставитися до навколишнього природного середовища.

Наступна еко-толока «Чисті береги – чиста вода» відбудеться

20 квітня 2019 року о 10:00 територія НПП «Нижньосульський»

в адміністративних межах Лящівської сільської ради Чорнобаївського району Черкаської області.

Переглядів: 443 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 211 2 3 »
21 zoaranuk  
Ця акція дуже корисна,адже після відпочинку люди забувають дотримуватись правил.Кожному потрібно зрозуміти, що він несе відповідальність за свої дії. На сьогодні проблема чистої води має глобальний характер. В деяких регіонах її взагалі майже не залишилось, в деяких з роками її стає все менше, тому людству потрібно зупинитись і зродуміти, яку шкоду пони наносять, поки не стало пізно.

20 aqatavasilacis  
Дуже гарна і потрібна акція.Маю надію що сміття на берегах річок буде меньше і люди будуть вимогливішими до своєї поведінки на природі.

19 nataliya030996  
На жаль, не раз доводилося спостерігати, як окремі "варвари" швидко забруднюють прибрані від сміття території. Такі акції це дуже добре, але поки люди не змінять своє ставлення до природи нічого не зміниться! Кожному потрібно зрозуміти, що він несе відповідальність за свої дії.

18 margarita24081997  
Ми маємо дбати про нашу екологію.Питання щодо чистоти води одне з найважливіших насьогодні, водойми забруднені і потребують очищення. Доцільно проводити з людьми акції по очистці від сміття навколишнього середовища, говорити про правила поведінки під час відпочинку на природі.

17 gmary598  
Так, забруднення довкілля у нас час дуже поширена проблема , особливо на весні, але ще гірше те що так мало людей бажають приймати участь в подібних акціях. Також, така б акція не завадила б довкіллю в моєму місті і я б з радістью приєдналася!

16 lili_zaporozhets  
Дуже корисна акція, ми всі повинні зрозуміти , що потрібно цінувати те , що нам дає природа, адже чиста вода це запорука здоров'я людей. Від її якості залежить чисельність і популяція водних біоресурсів. Будьмо відповідальними за екологічний стан.

15 anastejsabel  
Ця акція дуже корисна,адже після відпочинку люди забувають дотримуватись правил.Викидати сміття,зберігати все в чистоті,залишатися людьми.Але є люди які викликають захват,адже їм не байдужа природа.Люди які взяли участь в акції викликають у мене захват і повагу.

14 kripakmaxx  
Добре , що є такі небайдужі люди , які ставляться з повагою до того місця де проживають . Попри погану погоду вони вийшли і приберали забруднені ділянки. Такі люди викликають тільки повагу.

13 zari999777555  
Такі необхідні сьогодні природоохоронні акції працівниками національного природного парку «Нижньосульський» проводяться незрідка, тож хочеться висловити подяку працівникам, які приносять стільки користі у навколишнє середовище та так дбайливо ставляться до природних ресурсів, цінуючи багатства матінки-природи.

12 aptyp3331999  
Такі акції це дуже добре, але поки люди не змінять своє ставлення до природи нічого не зміниться!  Кожному потрібно зрозуміти, що він несе відповідальність за свої дії. На сьогодні проблема чистої води має глобальний характер. В деяких регіонах її взагалі майже не залишилось, в деяких з роками її стає все менше, тому людству потрібно зупинитись і зродуміти, яку шкоду пони наносять, поки не стало пізно.

1-10 11-20 21-21
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz