Субота, 20.04.2024, 11:50Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Січень » 5 » ВАРТО ЗНАТИ: ЛОСЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗАНЕСЛИ ДО  ЧЕРВОНОЇ КНИГИ УКРАЇНИ
12:18
ВАРТО ЗНАТИ: ЛОСЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗАНЕСЛИ ДО  ЧЕРВОНОЇ КНИГИ УКРАЇНИ

 

Лося європейського занесли до Червогої книги України, тому відтепер полювання на нього карається законом. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Міністер екології та природних ресурсів України  Остап Семерак (https://www.facebook.com/os.semerak).

Переглядів: 909 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 natalialiakhman0855  
Дуже прикро,що ще на один червонокнижний вид побільшало.Людина найстрашніша істота.Погано те,що охороняти тварин починають лише тоді,коли вони на межі вимирання.Буду сподіватися,що природоохоронники будуть уважно слідкувати за станом чисельності лося таа суворо карати за порушення закону.

9 h1839837  
Главными врагами европейских лосей являются волки, медведи и рыси. На Дальнем Востоке на лосей могут нападать тигры. Из насекомых самыми опасными являются оводы, которые нередко вызывают падеж лосей. Клещи и гнус также донимают лосей.

8 sandro19021999g  
Дуже добре що це нарешті трапилося. Але справді хвилює питання чи усі будуть дотримуватися цього закону? Адже є різні люди, одні можуть отримати дозвіл, інші дати добро на відстріл, навіть червонокнижних тварин! Я вважаю що потрібно посилювати охорону тих місць де водиться лось. Тоді можливо це допоможе

7 yulia99loziuk  
Лосі є важливими об'єктами сучасного мисливського господарства. Величезне значення мають не тільки як здобич, але й трофеї: роги лосів цінуються колекціонерами. Не дивлячись на заборону полювання на цих тварин, браконьєри продовжують знищувати цю популяцію. Будемо сподіватися, що після занесення цієї тварини до Червоної Книги України, чисельність цього виду буде зростати.

6 mrs_siryachenko  
У наших лісах живуть справжні лісові велетні - лосі. У його вигляді відчувається міць і сила. Та не зважаючи на це, лосі немічні проти бракон'єрів.Чудово, що такий закон вступив у силу, та чи дійсно його будуть додержуватись деякі мисливці?Це вже на їхній совісті.
Загалом, слід продовжувати максимальну охорону цих тварин, всіляко оберігаючи від бракон'єрів та підгодовувати їх взимку.

5 karinagrischenko1999  
Це дуже добра новина, я надіюсь, що рішення змінить проблему браконьєрства. Цей закон є суттєвим кроком для збереження фауни України, адже, ще багато зникаючих тварин потребують допомоги.

4 aulko99  
Це позитивне рішення!!! Популяція цього виду з кожним роком зменшується. Через прогалини в законі та не дисциплінованість мисливців, що виражається у не законному відстрілі, понаднормовому відстрілі особин ми дійшли до ситуації, що дана тварина опинилася на межі виживання.  Із занесенням її до Червоної книги України та збільшенням санкцій за порушення закону ми отримали механізм регулювання і впливу над цією проблемою. Будемо надіятись, що цей механізм буде працювати не лише на папері, а й буде впровадженний в життя внатурі.

3 polebkakhomenko1  
На данний момент мисливців дуже багато, тому занесення лося європейського до ЧК є обовязковим. Нажаль досить багато тварин вже занесено до цієї книги, і це не є добре. Звісно полювання не зупиниш, та мисливці і не чіпають червонокнижних мешканців. Це тому, що за їх вбивство людина позбавляється волі, і плюс до цього великий штраф.
Тварин потрібно оберігати, бо вони є невід'ємною частиною природи.

2 samsonenkoviktorija12  
Заборона на відстріл лося давно вже існує, але коли й кого це зупиняло? Чи зупинить "червоне світло" особ "вищого суспільства", які давно вже звикли хизуватися отриманим трофеєм.

1 potapovaasya1810  
Це досить чудова новина. Ця тварина давно потребує захисту, адже ні Державна екологічна інспекція, ні мисливські господарства не мають чіткого
механізму контролю за кількістю вбитих тварин. Зараз залишається лише одне питання, чи захистить лосів Червона книга? Адже до неї не так давно внесли ведмедя, рись і глухаря, а доказів того, що від цього збільшилась їхня кількість, немає. Але все ж таки матимомо надію, що це лише перший крок в захисті тварини, що опинилася на межі зникнення.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz