Четвер, 25.04.2024, 18:04Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Травень » 24 » ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ БІОРІЗНОМАНІТТЯ
08:09
ВІДЗНАЧЕННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ БІОРІЗНОМАНІТТЯ

     22 травня світ відзначав Міжнародний день біорізноманіття. Генеральна Асамблея ООН на 55 сесії у 2000 році проголосила 22 травня Міжнародним днем біорізноманіття. День було проголошено з метою підвищення поінформованості людей планети стосовно питань збереження біорізноманіття на честь прийняття 22 травня 1992 року та Конвенції про біорізноманіття.

     Міжнародний день біорізноманіття, який відзначається щороку 22 травня, це ще одна нагода звернути увагу широкої спільноти на актуальні проблеми збереження біорізноманіття,визначення його ролі у нашому повсякденному житті. Біорізноманіття Земної кулі – це приблизно 1,6 млн. описаних біологічних видів, але, за різними оцінками, реальна кількість видів на Землі є значно більше. Будь-який живий організм грає свою роль в екосистемі і представляється часткою харчового ланцюга, які складаються в харчові мережі. Якщо одна частинка такого ланцюга випадає, під загрозою знаходиться вся екосистема.
    З нагоди святкування Міжнародного дня біорізноманіття працівниками Парку, відділу екологічної освіти, проведено тиждень біорізноманіття в Національному природному парку «Нижньосульський». З дітьми Погребняківської, Дем’янівської, Худоліївської ЗОШ, було проведено цікаві бесіди, вікторини, фотовиставки.
    Збереження навколишнього середовища, гуманне ставлення до тварин, раціональне використання природних багатств – це ознаки цивілізованого суспільства. Пам’ятайте, гармонія з природою – це гармонія з собою. Бережімо природу, частинкою якої ми є.

               Начальник відділу екологічної освіти НПП «Нижньосульський»Козачкова О.А.
 
Переглядів: 687 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 kseniavalenko2016  
На мою думку, завдяки Міжнародному дню біологічного різноманіття, все людство звертає увагу на проблеми навколишнього середовища. І вони намагаються з ними якось боротися або ліквідувати їх.
Я вважаю що це вдала ідея створити такий день))

8 sirsinictutow  
Міжнародний день біорізноманіття - це те,на що ми повинні звернути увагу саме сьогодні!!! Адже, близько 60% екологічної системи деградує або використовується бездумно, що зумовлює втрату біологічного різноманіття і призводить до важких наслідків.

7 marykalin98  
Біологічне різноманіття є основою для життя та основних послуг, що надаються екосистемами. Біорізноманіття підтримує добробут людей та сталий розвиток у всіх сферах діяльності, у тому числі в галузях економіки, таких як сільське господарство,
рибальство, туризм та інших.

6 lukava_lilya  
Я вважаю, що завдяки Міжнародному дню біорізноманіття спільнота звертає увагу на стан навколишнього середовища, поціновує та намагається зберегти її.

5 olyayakimenko1998  
ББіорізноманіття – основа життя на Землі та добробуту людини. Міжнародний день біорізноманіття, це ще одна нагода звернути увагу широкої спільноти на актуальні проблеми збереження біорізноманіття,
визначення його ролі у нашому повсякденному житті,а саме збереження
лісів, степів, які є середовищем існування багатьох видів тварин і
рослин. Згодна з коментарями вище)

4 rem1212  
Біорізноманіття – це міра кількості, різнорідності і мінливості форм живих організмів. Вона включає в себе різноманіття у рамках виду, різноманіття видів та екосистем. Вивчення біорізноманіття також включає спостереження за його змінами в просторі і часі.

3 dashadasha-smirnova  
Біорізноманіття – основа життя на Землі та добробуту людини. Відзначення Міжнародного дня біорізноманіття по всьому світові сприятиме підвищенню поінформованості про роль біорізноманіття для благополуччя людини та вжиття необхідних дій для його збереження.

2 lykholip1997  
Міжнародний день біорізноманіття, це ще одна нагода звернути увагу широкої спільноти на актуальні проблеми збереження біорізноманіття, визначення його ролі у нашому повсякденному житті,а саме збереження лісів, степів, які є середовищем існування багатьох видів тварин і рослин

1 adidok199680  
Головне завдання Міжнародного дня біологічного різноманіття — звернути увагу громадськості на проблему безповоротного зникнення на Землі багатьох представників флори і фауни

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz