П`ятниця, 29.03.2024, 13:49Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Лютий » 9 » ВІДЗНАЧЕННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ НА ТЕРИТОРІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»
13:48
ВІДЗНАЧЕННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ НА ТЕРИТОРІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»

Вода – це основа життя та здоров’я кожної людини на Землі, тому з метою пропаганди збереження водно-болотних угідь, Національний природний парк «Нижньосульський», проводив акцію присвячену Всесвітньому дню водно-болотних угідь, в рамках якої був оголошений конкурс малюнків та фотознімків під назвою- «Без води, нема життя».

До даного конкурсу залучились учні Малобурімської та Великобурімської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів Чорнобаївського р-ну., Черкаської обл. Учнями було представлено виступ екологічної агітбригади «Екос» (Великобурімська ЗОШ І-ІІІ ст.), плакати та малюнки, також були надані фотознімки річок їхньої місцевості.

Працівниками відділу екологічної освіти було проведено розповідь про значення водно-болотних угідь на сесії Худоліївської сільської ради (Семенівський р-н., Полтавська обл.), розміщено на селещній дошці оголошень плакати під назвою «7 цінностей водно-болотних угідь для нашого майбутнього».

           Тож, давайте будемо пам’ятати, що кожен із нас може внести свій невеликий внесок в охорону водойм адже ці угіддя годують людство, та забезпечують всіх прісною водою.

 

 

Укладач: Начальник відділу екологічної освіти Ю. М. Лук'яненко 

Переглядів: 594 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
3 lukava_lilya  
Кожна людина повинна задумуватися про наслідки своїх дій. Тому вода - один з найважливіших ресурсів для нашого життя. ЇЇ потрібно берегти, проводити різні акції, щодо очищення та збереження. Алена даний момент - це одне із найзабрудненіших місць на території нашої держави. Зараз річки висихають та зникають. Отже, потрібно берегти ті запаси води, що залишились для нормальнихумов існування.

2 toma97  
Прiсної води у свiтi залишилося дуже мало. Тому треба оберiгати водойми та  економно використовувати воду.

1 adidok199680  
Запаси прісної води у світі не нескінченні. Більше того, вони не такі й великі. Не більше трьох відсотків від загальної кількості води на планеті складає прісна вода. А світові запаси прісної води, придатної для пиття, і того менше - всього лише 0.3% від загальної кількості

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz