П`ятниця, 29.03.2024, 01:23Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2014 » Березень » 18 » ВИВЧАЄМО ПЕРВОЦВІТИ, РІДНОГО КРАЮ
19:34
ВИВЧАЄМО ПЕРВОЦВІТИ, РІДНОГО КРАЮ

 15 березня працівниками відділу еколого-освітньої роботи Національного природного парку «Нижньосульський»  для вихованців гуртка «Юні природолюби», проведено еколого-пізнавальну, розважальну екскурсію «Вивчаємо первоцвіти, рідного краю».                                 Діти відвідали ентомологічний заказник Тарасівський (с.Тарасівка Оржицького р-ну Полтавської обл.). Екскурсія проходила з метою вивчення первоцвітів рідного краю та їх охорони.              

  Вихованці гуртка мали змогу вивчити, що таке первоцвіти та побачити, які вони є насправді. Для того щоб, зберегти цю весняну красу, працівники парку разом з дітьми підготували інформаційні таблички на яких розмістили інформацію про первоцвіти, їх охорону та бережливе ставлення до всієї природи.                             

   Екскурсія пройшла в теплій, цікавій та невимушеній атмосфері. 

Переглядів: 753 | Додав: ksysha | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 8
8 karinkasviatobog  
Приємно чути що зараз проводяться такі екскурсії. Адже люди винищують першоцвіти, не замислюючись про те, що зірвавши квіти вони помилуються ними декілька днів, а могли б залишити їх, і милувалися б ними всі, і не один сезон! Тому прививати діткам любов до природи,і вчити їх берегти першоцвіти і взагалі всі рослини дуже важливо!

7 Бутенко Р.  
побільше б таких пізнавальних екскурсій!

6 Авраменко  
Я вважаю , що дуже добре що дітям надалась така чудова поїздка, де вони саме своїми очима змогли побачити красу первоцвітів рідного краю та зрозуміти наскільки вважливо зберігати та охороняти первоцвіти.Також потрібно більше проводити такі пізнавальні та розважальні екскурсії і тоді кожна дитина зрозуміє чому саме потрібно зберігати та охороняти первоцвіти.

5 Васіліаді  
я б теж відвідала таку екскурсію smile

4 Капустян  
Приємно бачити, що кожне наступне покоління має більші можливості дізнатись про природоохоронну діяльність і взяти в ній участь)))

3 ira-olejkovnа  
Дуже актуальна подія для дітей. Можна сподіватися, що вони усвідомили важливість збереження рідкісних представників природного світу, а також будуть поширювати ідеї екоцентризму!

2 NezdoimunogaOksana  
Це чудово, що діти змогли дізнатися про первоцвіти та побачити їх, адже тільки побачивши їх, вони зрозуміють що цю красу потрібно охороняти.

1 OLEXANDR_SHERASOV  
Це так мило!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz