Четвер, 25.04.2024, 13:20Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Червень » 6 » ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА
11:28
ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА

Всесвітній день охорони навколишнього середовища, щорічно відзначається 5 червня. Свято засновано згідно з резолюцією, прийнятою в червні 1972 року на Стокгольмської конференції з проблем навколишнього середовища (Stockholm Conference on the Human Environment). Святкування цього Дня розраховане на те, щоб пробудити в кожній людині бажання сприяти охороні навколишнього середовища.

Всесвітній день охорони навколишнього середовища — «народна подія», що супроводжується такими барвистими видовищами, як вуличні мітинги, паради велосипедистів, «зелені» концерти, конкурси творів і плакатів у школах, посадка дерев, а також кампанії з регенерації відходів і прибирання території тощо.

Традиційно вже другий рік поспіль, працівники Парку разом з місцевими активістами с. Тарасівка (Оржицького р-н., Полтавської обл.) відзначають це свято та проводять акцію – «Якщо не ми, то хто ж?».

 Метою даної акції є формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища, активізація пізнавальної, творчої, просвітницької та трудової діяльності.
     На території дитячого майданчика «Щасливе дитинство», учасники акції провели роботи з благоустрою місця відпочинку місцевої малечі: посадили квіти; обкосили та полили висаджені на весні ялини; відремонтували та пофарбували споруди тощо.

 Сподіваємося, що такий гарний вчинок стане хорошим прикладом для інших. Оскільки всі ми повинні пам’ятати, що лише разом можна зробити довкілля чистішим, адже наше майбутнє залежить від нас!

 

Начальник відділу екологічної освіти Козачкова О.А.

Переглядів: 558 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 valeriyapishchita  
Це дуже хороший вчинок,який є прикладом для багатьох людей,що разом ми можемо допомогти нашій природі стати кращою.

4 yuliyaminchenko96  
Дуже гарна акція, яка пробуджує в кожній людині бажання допомогти природі, зберегти її належним чином.

3 vova30146  
Це супер!!!! Такі свята можуть забезпечити "екологічну освіту" підростаючого покоління!

2 karina_S  
Дуже точним і доречним в цьому випадку є гасло акції - "Якщо не ми, то хто ж?". В нашому столітті охорона, збереження або хоча б догляд за навколишнім середовищем відходить все далі і далі, на останні плани. І щоб виднілися якісь зміни, потрібно починати з себе, з кожного з нас, залучати подібними заходами молодших, доводити їхню мету. І вже навіть зайвий раз не викинувши на узбічча, дорогою до дому, обгортку з під морозива, буде знаком що такі заходи не марні.

1 adidok199680  
В цілях забезпечення здатності людей вирішувати гострі проблеми екології в світі, необхідно розширювати наукові дослідження в цій області і включити екологічний аспект у стратегію розвитку, для чого збільшувати інвестиції в наукові дослідження і створення наукового потенціалу країн, що розвиваються.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz