Четвер, 18.04.2024, 03:36Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2018 » Лютий » 13 » ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ
12:46
ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ

Працівники відділу екологічної освіти Національного природного парку «Нижньосульський» з метою підвищення обізнаності шкільної молоді з питань необхідності збереження водно-болотних угідь провили ряд тематичних екологічних занять.

До відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь цього річ долучилася учнівська молодь Худоліївської ЗОШ та опорного закладу Оржицької ЗОШ I-IIIст. ім.І.Я.Франка.

Для вихованців шкіл було проведено лекції на теми: «Водно-болотні угіддя для збалансованого розвитку міст», бесіди «Цікаві факти про водно-болотні угіддя НПП «Нижньосульський»», вікторини «Пізнаємо мешканців водно-болотних угідь», конкурс малюнків «Королівство водно-болотних угідь очима дітей».

По завершенню заходів учасники отримали листівки та буклети – «Всесвітній день водно-болотних угідь – 2 лютого».

Відділ екологічної освіти НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 687 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 alinamelnikova331  
Водно-болотні угіддя – це ресурс, який має велике економічне, культурне, наукове та рекреаційне значення, втрата якого б була б непоправною. Вони відіграють дуже важливу роль в екосистемі, оскільки є одним з найбільших джерел прісної води та природнім місцем проживання для багатьох водоплавних тварин та рослин, допомагають зменшити вплив повеней, продукують кисень та допомагають у боротьбі зі змінами клімату, тому заслуговують на охорону і збереження.

5 yulia99loziuk  
Доведено, що водно-болотні угіддя відіграють значну роль у зменшенні впливу таких екстремальних погодних явищ як повені та посухи. Водно-болотні угіддя діють як природні водосховища – акумулюючи і зберігаючи дощові та талі води, вони запобігають повеням.

4 zheka1233421  
Добре що проводяться подібного плану заняття, адже як можна більше молоді повинно знати значущість водно-болотних угідь, небагато знає що водно-болотні угіддя відіграють значну роль у зменшенні впливу таких екстремальних погодних явищ як повені та посухи. Водно-болотні угіддя діють як природі водосховища - акумулюючи і зберігаючи дощові та талі води, вони запобігають повеням. Протягом посушливих періодів водно-болотні угіддя «віддають воду» і затримують початок посухи.

3 aulko99  
Я вважаю, що це важливий день для нашої країни. Дуже добре, що працівники екологічної освіти приділяють цьому увагу і не забувають про цей всесвітній день! Водно-болотні угіддя важливі для забезпечення людства водою,  очищення і фільтрація цих вод. Ці угіддя годують людство- їх використовують для рибальства та сільського господарства. Найголовніше те, що вони забезпечують людей відновлюваними природними ресурсами для природних промислів, будівництва, опалення. Охорона та збереження цих угідь дуже важлива, тому що людство може потерпати від нестачі джерел питної води!! На мою думку, школярам корисно було почути таку інформацію. Сподіваюсь, що вони відкрили для себе новий святковий день, будуть долучатися до охорони та збереження водно-болотних угідь нашої країни!!!

2 polebkakhomenko1  
Цей день повинен існувати для того щоб привернути увагу громадськості і урядів різних країн світу до цінності водно-болотних угідь для підтримки сталого розвитку нашої планети. Розпочинаючи із шкіл, і йти далі, розповсюджуючи цю інформацію для якнайбільшої кількості людей.
,,Водно-болотні угіддя для нашого майбутнього – стале джерело засобів для існування”

1 samsonenkoviktorija12  
Зараз постає проблема збереження водно-болотних угідь, як середовища для водоплавних птахів. Сучасних дітей необхідно більше долучати до проблем природи. І хто ж краще, як не самі діти, зможуть це зробити. Щорічно в навчальних закладах проводяться виступи агітбригад на різну тематику і ця не є виключенням. Хто ж як не учні повинні розуміти, що все що було збережено залишиться їм та наступним поколінням. Стереотип "ми все повинні взять від природи" давно потрібно зламати та замінити на "наше майбутнє в наших руках".

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz