Вівторок, 23.04.2024, 09:55Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Квітень » 25 » ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ РАЗОМ!»
16:54
ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ РАЗОМ!»

23 квітня 2016 року працівники Національного природного парку «Нижньосульський» в черговий раз приєдналися до Всесвітньої соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою території «Зробимо Україну чистою разом!».

В с. Горошино, Семенівського р-ну, Полтавської обл.  працівниками Парку було прибрано від побутового сміття береги р.Сула. Також, проведено благоустрій та посаджено квіти біля адміністративної  будівлі Парку.

 Окремо хочеться подякувати небайдужим жителям с.Горошино, які долучились до даної акції та приватному підприємцю Брагі С. за надану техніку та допомогу у  вивезенні сміття на сміттєзвалище. Сподіваємося і на далі на залучення громадськості до акцій з прибирання, адже питання чистоти і порядку завжди залишається актуальним!

 

Начальник відділу екологічної освіти  Козачкова О.А.

 

 

Переглядів: 912 | Додав: ksysha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 10
10 kbordakova76  
Потопаємо в смітті яке самі і кидаємо, губимо довкілля, жаліємося. Всеукраїнська акція "Зробимо довкілля чистим" не тільки дає можливість відчистити наші вулиці, ліси від сміття, але робить нас більш чуйними до навколишнього середовища. Людина яка прибирає, не стане смітити!!

9 valeriyapishchita  
Завдяки українському охопленню, проект «Зробимо Україну чистою» став масштабним, набрав патріотичного забарвлення і містить елементи екологічного виховання. Ці акції потрібно проводити частіше і так ми зможемо прибрати багато територій.

8 rem1212  
«Зробимо Україну чистою разом!» — щорічна весняна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку. У рамках акції відбувається «суботник» з прибирання, а також Всеукраїнський екологічний фестиваль чистоти, під час якого проходять велопробіги, еко–квести, перегляд «зелених» фільмів, висадження дерев та квітів, благоустрій майданчиків, еко–форуми, майстер–класи, польові кухні та змагання на найбільшу кількість зібраного сміття за 1 секунду тощо.

7 dashadasha-smirnova  
Чисте довкілля є дуже важливим для комфортного життя. Тому об'єднання великлї кількісті активних і екосвідомих людей, допоможе разом зробити нашу домівку, Україну, чистою, охайною та комфортною для всіх громадян!

6 olyayakimenko1998  
Я вважаю дану акцію дуже важливою для розвитку особистості людей, бо, як писали раніше, на жаль наше населення зараз дещо байдуже до екології.

5 marusevich98  
Хотілося б , щоб побільше людей долучалося до подібних акцій! Давайте всі разом зробимо нашу країну найчистішою. Але до цього всього , не потрібно забувати , про те , щоб не слід доводити стан середовища , щоб проводити такого роду акції!

4 eiryu  
Сама наявність подібної акції, її проведення та добровільне залучення звичайних людей лише ще раз доказує, що на Полтавщині є небайдужі до екологічного стану свого дому люди. Радий чути.

3 dietomorrow  
Молодці, дуже важлива акція, ажде проблема сміття в Україні стоіть дуже гостро.

2 adidok199680  
«Зробимо Україну чистою разом!» - наймасштабніша щорічна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку

1 innborovko  
Добре, що жителі розуміють важливість даної акції та не залишились байдужими. Сьогодні, на жаль, люди дуже часто забувають про екологію й надають значої шкоди їй.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz