Субота, 27.04.2024, 20:10Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2014 » Травень » 6 » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЕКО-ФЕСТИВАЛЬ "ЛЕЛЬ"
07:36
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЕКО-ФЕСТИВАЛЬ "ЛЕЛЬ"

   Вже стало доброю традицією проводити в с. Крива Руда (Семенівський район на Полтавщині) Всеукраїнський еко-фестиваль «Лель». Ключовою ідеєю культурного заходу та народного свята є залучення молоді до ідеї збереження природної краси краю та поліпшення екології.

    На святі були присутні гості з багатьох  районів Полтавської та Черкаської областей. Учасники представляли своє уміння в таких номінаціях, як авторське читання віршів, авторська пісня, естрадна пісня. Також кожен бажаючий мав змогу продемонструвати своє вміння в народному промислі в так званому «містечку майстрів», де було представлено вироби з природних матеріалів, вишивка, художня галерея, дитячі іграшки, вироби з бісеру та ін.

  Національний природний парк «Нижньосульський» презентував  експозицію, в якій висвітлювалися народні примисли на території парку, робота шкільного лісництва та парку в цілому.

    Роботу учасників фестивалю оцінювало журі до складу якого входили: голова журі головний звукорежисер ОДТРК «Лтава» Сливка П. П., члени журі -  лауреат другого Всеукраїнського еко-фестивалю «Лель» Байрак О. М., головний спеціаліст відділу культури Семенівської районної державної адміністрації Ковальчук Ж. В.

    Участь Національного природного парку «Нижньосульський» у відбірковому турі П’ятого Всеукраїнського еко-фестивалю «Лель» була відмічена похвальними грамотами працівникам парку Нестеренку І. І. та Козлову М. І., а також  подякою колективу за допомогу у проведенні фестивалю.

 

        Начальник відділу екологічної

        освіти НПП «Нижньосульський»                                    І. І. Нестеренко

Переглядів: 1256 | Додав: Oxana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Капустян  
Взагалі зараз іде добра тенденція до поширення екологічної освіти. Будем сподіватись, що вона буде ефективною!!!!

4 Олег Шерстюк  
Я за такі ідеї, щоб регулярно проводити такі заходи, адже треба пропагувати захист навколишнього середовища. Але бувають такі люди яким все "до лампочки", їх що агітуй, що не агітуй, все одно не послухаються і далі будуть смітити і так далі.

3 xAXELx  
Надо было подготовить номер на этом концерте который вызвал бы шок , проникнул в глубь души и оставил там след , чтобы люди после его просмотра серьезно задумались о своем отношении к окружающей их среде. Номер с ужасными картинами действительности и сильной музыкой , этим же методом воздействия на сознание людей соответственно и навязыванием своего мнения занимаются сейчас многие структуры , например в ГАИ за нарушения или езду в нетрезвом виде - практикуют принудительный показ фильма в котором собраны самые ужасные ДТП. Современные люди любят смотреть телевизор и разные видеозаписи в интернете ради развлечения и отдыха , а мы знаем что зрительно-слуховое воздействие на мозг человека дает большой процент понимания и запоминаемости информации но к сожалению в наше время этим методом пользуются множество секретных организаций ради разного рода пропаганды , я считаю что можно использовать это оружие массового поражения и во благо.

2 NezdoimunogaOksana  
Добре що є організатори, які організовують такі заходи, розвиваючи в дітей любов до природи.

1 Раковець Тетяна  
Бажаючі взяти участь в таких заходах обов'язково знайдуться, добре що знайшлись організатори.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz