П`ятниця, 26.04.2024, 04:51Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Червень » 10 » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЗЛІТ ШКІЛЬНИХ ЛІСНИЦТВ
07:23
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЗЛІТ ШКІЛЬНИХ ЛІСНИЦТВ

8 червня 2016 року  на Полтавщині відбувся обласний етап Всеукраїнського зльоту шкільних лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Участь у заході, який відбувався на базі Лубенського коледжу лісового господарства, взяли команди 17 шкільних лісництв.

Проведення зльоту забезпечили Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Лубенським лісотехнічним коледжем за участі Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства і Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації.

Протягом роботи Зльоту юні лісівники демонстрували виставки-презентації лісівничих досягнень, захищали науково-дослідницькі роботи команд у галузі лісового господарства. До складу журі увійшли освітяни, науковці, лісівники. При оцінюванні презентацій враховувалися впровадження інноваційних технологій у практику вирощування лісових культур, впровадження результатів дослідів у практику лісового господарства, дієвість профорієнтаційної роботи, якість оформлення та оригінальність презентацій. Науково-дослідницькі роботи оцінювалися за такими критеріями: новизна та актуальність досліджуваної проблеми, чіткість, повнота, логіка якість і глибина дослідження, відповідність висновків, практичне значення та рівень підготовленості до захисту роботи.

Головам конкурсного журі, за їх словами, було дуже важко оцінювати роботи та презентації, бо кожна команда заслуговувала на найвищу оцінку. Лісівники вирощують ліс, а разом з освітянами ростять нове покоління своїх спадкоємців, тож це надзвичайно важливий спільний напрямок діяльності.

Всі учасники заходу отримали Почесні грамоти. Призерами Зльоту журі визнало 3 команди юних лісівників. Переможцем цьогорічного Зльоту стала команда екологічного гуртка  «Юних лісівників»  Худоліївської ЗОШ I-IIIст., керівником якої є наш працівник  Парку Козлов Микола Іванович, які вибороли гран-прі, кубок та отримали в подарунок фотоапарат. А це означає, що на міжобласний етап Всеукраїнського зльоту шкільних лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів нашу Полтавщину, представляти поїдуть саме вони, наші Юні лісівники.

Тож, вітаємо наших переможців, бажаємо творчих успіхів, злетів та не зупинятися на досягнутому. Сміливо крокуйте вперед!

 

Начальник відділу екологічної освіти Козачкова О.А.

Переглядів: 533 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz