П`ятниця, 29.03.2024, 16:15Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2013 » Грудень » 7 » З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
17:17
З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Двадцять три роки тому , 7 грудня 1990р. ,побачив світ перший Закон України «Про ради народних депутатів та місцеве ї регіональне самоврядування». Тому з 1990р. розпочався процес відновлення інституту місцевого самоврядування , який має глибокі корені . Шлях цей розпочався зборами Віче , потім козацькі ради ,перша Українська Конституція Пилипа Орлика , місцеве самоврядування Української Національної республіки і нарешті нинішня система місцевого самоврядування .
Ваше свято ,дорогі друзі , проходить під назвою – «Влада народу» , бо саме місцеве самоврядування має велике значення для розвитку народовладдя , а також для зміцнення української державності . І народовладдя також є неодмінною умовою динамічного соціально-економічного,культурного розвитку України , як європейської ,демократичної ,правової держави .
Влада тих , хто творить Україну –
В роботі , творчості , вжитті.
Хто в серці лиш одну - єдину
Несе її на видноті .

Мені як колишньому працівнику місцевого самоврядування дуже приємно від колективу НПП «Нижньосульський» своїх колег з їхнім професійним святом .
* Дорогі наші , міцного здоров’я Вам , щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань . Хай ніколи Вас не покидає віра ,надія, любов . Нехай Ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку нашої держави !
Щиро вдячний керівництву Семенівської районної та Горошинської с/р. за запрошення . Нажаль в Горошино я не встиг із за виробничою потребою .

Від імені колективу НПП «Нижньосульський» начальник відділу екологічної освіти І І Нестеренко.
Переглядів: 659 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Кравченко Максим  
А я вірю в краще. Останні події в Україні доводять протилежне до твоїх слів("Власть держеться на страхе"). Починати потрібно з себе. "Якщо я не здамся ніхто не здастся"

1 БогатиР  
Дякуємо звичайно вам за привітання, але про яке народовладдя йде мова, якщо в наш час народ не відіграє ніякого значення у правлінні державою. "Власть держеться на страхе" ... Завжди безневинним є той у кого краще фінансове положення та відповідна посада...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz