П`ятниця, 26.04.2024, 01:50Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2015 » Листопад » 16 » ЗАКЛЮЧЕННЯ ЧЕРГОВОГО ДОГОВОРУ ПРО НАУКОВУ СПІВПРАЦЮ З НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ БІОРЕСУРСІВ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ.
08:56
ЗАКЛЮЧЕННЯ ЧЕРГОВОГО ДОГОВОРУ ПРО НАУКОВУ СПІВПРАЦЮ З НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ БІОРЕСУРСІВ ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ.

З метою поглиблення, удосконалення наукової та еколого- освітньої діяльності,  була започаткована співпраця між національним природним парком «Нижньосульський» (далі - НПП)   і національним університетом біоресурсів та природокористування України.

На минулому тижні  завідуючим  кафедри загальної зоології та іхтіології національного університету біоресурсів та природокористування України, к.б.н. Шевченком Петром Григоровичем  спільно з працівниками НПП  було проведено виїзд та обстеження акваторії НПП, а саме : р.Сула та частини Сулинського ландшафтного заказника, яка увійшла до НПП. Основним завданням  даного виїзду було:

  • аналіз та обстеження  відведених місць для здійснення любительського рибальства рибаками-любителями в межах території НПП для задоволення власних потреб ;

  Також  Адміністрація НПП звернулась до університету  щодо  отримання роз’яснень стосовно  встановлення та  порядку  оголошення відповідних територій водних об’єктів -  зимувальними ямами,та стосовно виконання своїх функціональних обов’язків органами рибоохорони (Сулинськрибоохороною) на території ПЗФ.В планах подальшої співпраці між закладами планується розроблення науково- обґрунтованого режиму для отримання лімітів на спеціальне використання біоресурсів  та введення платного рибальства на території національного природного  парку «Нижньосульський».

Переглядів: 518 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 2.8/4
Всього коментарів: 5
5 natasha_riabets  
Зараз така ситуація, що все більше видів птахів, риб, ссавців та рослин зникають з території нашої країни, як і через антропогенний вплив і умови навколишнього середовища, а в найбільшій мірі через незаконний збір, вилов, чи відстріл представників органічного світу. Тому я гадаю, що це дуже гарний крок, що дасть змогу покращити життя НПП.

1 finevichinna  
Введення платногорибальства на території національного природного  парку «Нижньосульський»
непогана ідея,адже  вилучені кошти можна було б використати з користю,та й  менше
б стало «любителів»  легкого улову на заборонених територіях.

2 yananesterova97  
Інна, я цілком з тобою згодна. Зараз така ситуація, що все більше видів птахів, риб, ссавців та рослин зникають з території нашої країни, як і через антропогенний вплив і умови навколишнього середовища, а в найбільшій мірі через незаконний збір, вилов, чи відстріл представників органічного світу. Тому я гадаю, що це дуже гарний крок, що дасть змогу покращити життя НПП.

3 alla_oleynik_96  
головне щоб всі кошти ішли в правильному напрямі...

4 plteddy  
Алла , головне ,щоб через пристрасть до рибальства деяких рибаків , не зменшилася кількість видів організмів водойми. Те що введуть платне рибальство , може покращить становище , але є такі рибаки що ловлять не оплативши . Наприклад , я знаю ставок  , де введено платне рибальство , то рибінспекція не ходила цілий день  і не контролювала . Таким чином ,років 2 вилову на ставку майже не було.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz