П`ятниця, 26.04.2024, 21:14Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Січень » 28 » ЗАНЯТТЯ В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ
11:48
ЗАНЯТТЯ В МІСЦЕВІЙ ШКОЛІ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ВОДНО-БОЛОТНИХ УГІДЬ

Кожного року 2 лютого країни світу, які мають на своїх територіях водно-болотні угіддя, у тому числі Україна, відзначають Всесвітній день водно-болотних угідь. Відзначення цього Дня приурочено до підписання світовою спільнотою 2 лютого 1971 року у місті Рамсар (Іран) міжнародної угоди – Конвенції з водно-болотних угідь міжнародного значення.

Днями працівником відділу еколого-освітньої роботи та рекреації НПП «Нижньосульський» Радченко С. В. було проведено захід в Онішківській ЗОШ І-ІІ ступенів (Полтавська обл.) на тему: «Біорізноманіття водно-болотних угідь. Чому це має значення». На заході були присутні 22 учні і директор школи Валентина Миколаївна Нестеренко.

Метою заняття було надати учням знання про водно-болотні угіддя НПП «Нижньосульський», ознайомити з біорізноманіттям та проаналізувати проблеми й визначити шляхи їх збереження.

Щоб дізнатися тему заняття, дітям було запропоновано розгадати кросворд. Також за допомогою фотоілюстративних матеріалів та плакатів розглянули водно-болотні угіддя території НПП «Нижньосульського», які за оцінкою вчених, вважаються одними з найбагатших у природному відношенні регіонів Подніпров’я. Окрема увага була приділена червонокнижним видам флори та фауни Парку.

По закінченню заходу, учні школи отримали на згадку плакати: «Мешканці водно-болотного угіддя» від WWF, а також «Рослинне різноманіття річки Сули» від НПП «Нижньосульський».

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 486 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 doroshenkoevgenia  
Екологічне виховання набуло особливої актуальності. Для ефективного використання природних ресурсів ми маємо повідомляти підростаючому поколінню про необхідність збереження живої природи. Ще змалечку діти повинні виховуватися в гармонії та любові до природи, прагненні берегти та примножувати її.

7 bezkorovaina_oksana2000  
Дуже пізнавальна, цікава тема для діток. Вдало здійснено підхід до ознайомлення дітей з матеріалом, адже дуже складно зацікавити дитину сухим викладом інформації, а ілюстрації, картинки пробуджують цікавість малюків до поданого матеріалу.

6 polebkakhomenko1  
Я завжди буду підтримувати проведення заходів в школі для дітей.  Підвищення їхнього рівня знань є надважливим завданням учителів. Чудово що діти дізнаються нове про водно-болотяні угіддя, таким чином вони вивчають проблеми функціонування цієї екосистеми, і зможуть не повторювати помилки інших людей.

5 samsonenkoviktorija  
Знання у дітей того, що окрім "Миколайчика" та " Нового року" є ще свята зайвими не будуть. Проведення занять з подібної тематики необхідна справа. Діти - наше майбутнє, тому ми маємо розвивати любов до природи у підростаючого покоління. Дуже добре, що ці заняття проводяться дещо в ігровій формі, а не просто лекція, яку малеча точно слухати не захоче smile

4 alkabilyk737  
Я думаю, що дітям було дуже цікаво, а головне, повчально відвідати такого роду заняття, особливо тим, які цікавляться життям природи і мають бажання її вивчати. Крім того, такі заходи прищеплюють любов до біосфери, та вчать берегти все те, що нас оточує. НПП "Нижньосульський " не перестає дивувати своєю працею, та бажанням укорінити в дітях бережливе ставлення до матінки ПРИРОДИ.

3 karinkasviatobog  
Постійно захоплююсь вашою роботою з дітками, такі заходи- важливий елемент їхнього всебічного розвитку.

2 anzhelkasklyar  
Цей захід є гарним прикладом екологічної просвіти для учнів. Він допомагає дітям усвідомити, як важливо піклуватися та охороняти навколишнє середовище. Добре, що НПП "Нижньосульський" проводить такі заходи. Адже вони закріплюють та систематизують знання учнів.

1 aulko99  
З метою підвищення обізнаності шкільної молоді з питань необхідності збереження водно-болотних угідь дійсно потрібно проводити заходи та обговорювати проблеми з нашими дітьми. формувати екологічну свідомості підростаючої молоді, усвідомлення важливості та необхідності охорони природних ресурсів рідного краю. Чудово, що вчителя намагаються проводити бесіди, різні екологічні хвилинки, виставки малюнків, квести та інші види діяльності

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz