П`ятниця, 26.04.2024, 18:51Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2017 » Березень » 14 » Заради гарного фото..
14:20
Заради гарного фото..
З початком весни, з’являються первоцвіти – підсніжники, проліски, шафрани, а пізніше – зозулинці, ковили, рябчики, тюльпани, конвалії. Та разом з цим приходить і біда: відбувається стихійне та масове знищення цих рослин. У соцмережах взагалі проходить ніби «конкурс» на найбільший букет таких квітів і на сторінках інтернет-користувачів часто-густо зустрічаєш саме такі фото. Самі розумієте, яку невиправну помилку роблять ті, хто зриває проліски. Тож давайте не будемо «сірою масою» соціуму та збережемо неповторну українську природу!
Переглядів: 861 | Додав: sonnik_1997 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 romankoanneta  
Люди все більше і більше знищують приподу, в майбутньому це до добра не приведе. Потрібно вже зараз думати, а не тоді коли це буде пізно!!!

9 kbordakova76  
Я повністю погоджуюся з Вовою, адже квіти красивіші коли ростуть серед інших квіток, де їм і місце, де ми довго зможемо милуватися їх красою та ароматом , а не помирають у чиїхось руках за добу чи дві..

8 karinakrutko8  
Потрібно,щоб люди згадували про рідкісні види та їх охорону не тільки після перегляду даних статтей, а і керувалися совістю, коли захочуть знищити рідкісні квіти...

7 vova30146  
На мою думку, милуватися красою підсніжників та пролісків краще у природніх умовах, на свіжому повітрі, адже зірваний букет дуже скоро перетвориться у непотріб та потрапить до сміттєвого відра! Дуже шкода, що любителі "селфі" цього не розуміють!(

6 yuliasidenko1997  
Я вважаю, що нам всім потрібно замислитись над тим, що ми робимо. Адже ці гарненькі, маленькі перші весняні квіточки є дуже привабливими для зорового аналізатора людини лише коли вони ростуть. Зриваючи, ми губимо їх, а разом з ними і природу.
Шановні друзі, давайте "збережемо життя" первоцвітам!!!

5 kirataran  
Я вважаю,що можна вплинути на зривання квітів в букет для фотосесії, наприклад можна, поговоріть з людьми, переконати їх не руйнувати красу природи, а зберегти її для нащадків. Вчителі  мають не аби який вплив нашколярів,  розповідаючи їм про шкоду безжального поводження з природою. Цяінформація повинна допомогти дітям з дитинстваохороняти рідкісні види рослин. Необхідно через дітей впливати на свідомість
батьків, сформувати у них думку про те, що якістьжиття людини безпосередньо залежить від стану природи Землі.


2 dimadubinin96  
Зараз в природі і так криза, а якщо людина буде збирати  букет для якогось конкурса, то це дуже погано і я не розумію навищо так робити.

3 sonnik_1997  
Дмитре, Ви не вірно зрозуміли значення слова "конкурс". Воно вживається в тексті не в прямому сенсі, а переносному (тому й поставлені лапки). Таким чином я хотіла донести до свідомості читача, що маштабність викладу в інтернет подібних фото лише зацікавлює користувачів своїм змістом. В результаті це приводить до збільшення кількості таких людей, які знищують первоцвіти занесені до Червоної книги України.

4 dimadubinin96  
Карина, дякую я зрозумів, що ви мали на увазі, але я не розумію людей, які побачили в інтернеті фото і потім збирають первоцвіти, які занесони до червоної книги, навіщо вони це роблять, це я і мав на увазі.

1 nskstchenkovsktorsya  
слушна інформація, адже кожен з нас повинен дбати про збереження зникаючих видів флори та оточуючої природи вцілому. і лише ми вирішуємо чи купувати оті зірвані весняні квіти, створюючи  попит для збирачів, чи, навпаки, проявити свідоме ставлення і любов до природи.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz