Вівторок, 16.04.2024, 12:35Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Січень » 28 » ЗИМОВА ПІДГОДІВЛЯ ТВАРИН, СПРАВА КОЖНОГО – СІЧНЕВИЙ ДЕВІЗ ПРАЦІВНИКІВ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»
13:59
ЗИМОВА ПІДГОДІВЛЯ ТВАРИН, СПРАВА КОЖНОГО – СІЧНЕВИЙ ДЕВІЗ ПРАЦІВНИКІВ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРИРОДНОГО ПАРКУ «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ»

                Проведення біотехнічних заходів, в зимовий період, найголовніше завдання, яке стоїть перед всіма працівниками Національного природного парку «Нижньосульський» (Полтавська обл. та Черкаська обл.), тому, що зима - сувора пора року для диких тварин, адже вони проводять її по-різному. Багатьом із них доводиться переживати численні незручності, тому що багато джерел їжі вже вичерпалися або були засипані снігом. Тріскучі морози і снігопади заважають диким тваринам шукати собі їжу. На щастя, ми можемо їм допомогти. Саме тому, такою важливою роботою, як підгодівля тварин в зимовий період, займаються працівники НПП «Нижньосульський» спільно з Єгерськими службами. Кожен може сказати, що допомога тваринам - це клопіт великих організацій наприклад нацпарків, УТМРів, заповідників та ін.., проте підгодівля тварин взимку – це справа кожного не байдужого жителя, адже всі можуть без значних витрат сприяти порятунку тварин.

              Працівниками господарського відділу, та рекреаційного забезпечення а також службою державної охорони Національного природного парку «Нижньосульський» протягом 2015 року було заготовлено та вже частково викладено звірам: сіно лісове, гіллячкові віники, а також, спільно з єгерськими службами, вивозяться по території для підгодівлі дикого звіра, зернові корми.

             22 січня 2016 року працівники НПП «Нижньосульський», в черговий раз, вже спільно з працівниками мисливського господарства  ТОВ «Сапсан» (смт. Семенівка, Полтавська обл.), було проведено біотехнічні заходи в районі селищних рад Горошино (ур. Драчки) та Мирони (ур. Липняжки), було вивезено на підгодівельні майданчики кукурудзу та гіллячкові віники.

            Тож, давайте будемо пам’ятати, що їжа, вода і притулок взимку важливі фактори для всіх живих істот.

 

 

 

 

Укладач:

Начальник відділу екологічної освіти                 Ю. М. Лук’яненко

 

 

 

 

Переглядів: 520 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 nastya_yakovleva_1998  
Згодна, що деяки тваринам взимку потрібна людська допомога! На жаль, про це задумуються лише ті люди, які цим постійно займаються! Тож, влаштувати акцію щодо підгодовування тварин взимку - було б великою місією для кожного з нас, на мою думку, це досить благородні вчинки будуть!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz