Четвер, 25.04.2024, 04:16Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2020 » Лютий » 27 » ЗНАЙОМСТВО ШКОЛЯРІВ З УНІКАЛЬНИМ ОБ’ЄКТОМ ЦЕНТРАЛЬНОЇ УКРАЇНИ
11:08
ЗНАЙОМСТВО ШКОЛЯРІВ З УНІКАЛЬНИМ ОБ’ЄКТОМ ЦЕНТРАЛЬНОЇ УКРАЇНИ

Протягом двох тижнів працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреації Національного природного парку «Нижньосульський» проводили години спілкування з вихованцями Зарізької, Плехівської, Оржицької ЗОШ Оржицького р-ну. та Худоліївської, Пузирівської ЗОШ Семенівського р-н. Полтавської області.

Під час зустрічей фахівці парку ознайомили учнів шкіл з метою створення, завданнями та напрямками діяльності  природоохоронної установи. Звернули увагу на представників флори та фауни, особливо тих, що занесені до Червоної книги України. Показали презентацію  «Національний природний парк «Нижньосульський». Нам 10 років». Презентували еколого-освітні маршрути парку та продемонстрували світлини найцікавіших туристичних об’єктів, які стрічаються на територіях НПП.

Відділ еколого-освітньої роботи та рекреації

НПП «Нижньосульський»

Переглядів: 310 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 doroshenkoevgenia  
Свідоме і бережливе ставлення кожної людини до природи можливе тільки при наявності екологічної культури, широких екологічних знань, які повинні формуватись, починаючи з дитинства. Знання екологічних норм, закономірностей розвитку природи, знайомства з загадковим світом тварин, рослин, з особливостями їх поведінки, проблемами, які виникають в їх житті, дуже часто з вини людини, дадуть можливість кожному відчути особисту відповідальність за майбутнє природи.

8 annakulyk2015  
Хороша тема. Необхідно частіше проводити такі заходи

7 samsonenkoviktorija  
Дуже чудово, що НПП Нижньосульський співпрацює з навчальними закладами та ознайомлює школярів зі своєю природоохоронною діяльністю. Діти люблять природу, можливо доки малі не дуже розуміються в її проблемах, але, як не крути, відпочинок в лісі чи біля річки полюбляють всі. Чим більше ми розповідаємо їм про проблеми навколишнього середовище та способи їх уникнення, тим серйозніше вони будуть відноситись до цього, а це дуже важливо!

6 potapovaasya1810  
Дуже чудово, що з малих років діти мають можливість дізнаватися більше про середовище, що їх оточує та екологічні проблеми, що потребують вирішення. Діти — це наше майбутнє, тому завжди приємно читати про співпрацю НПП Нижньосульського з навчальними установами і дуже шкода, що не всі школи мають таку можливість співпраці з подібними установами.

5 aulko99  
Екологічні проблеми не можна вирішити лише зусиллями фахівців-екологів- проблеми,які створюються гуртом, і розв'язування їх треба разом. Тому для ефективного розв'язання сучасних екологічних проблем треба залучати і наше молоде покоління. Праця НПП "Нижньосульський" несе гарну за собою стратегію, спонукає та наставляє на збереження нашого довкілля.На мою думку, потрібно і школам приймати ще більшу участь в охороні навколишнього середовища.Спостереження за довкіллям, власні дослідження, екологічні акції,трудові справи, конкурси, вікторини, екологічні проекти, випуски екологічних стінгазет - всі ці форми проведення спонукатимуть школярів до збереження та охорони нашої Матінки природи!!! Тому бажаю їм наснаги!!!

4 natalialiakhman99  
Як чудово,що з кожним роком такі години спілкування набувають все більшого масштабу.Фауна і флора нашої України дійсно неймовірна і про неї потрібно говорити нашим дітям,бо саме від них залежить майбутнє.

3 alkabilyk737  
Я  вважаю, що заходи такого роду, надзвичайно важливі для дітей, адже вони по-перше, формують знання про природоохоронні установм, по-друге, прищеплюють любо до навколишнього середовища, по-третє дають змогу зрозуміти, що природа портебує бережного ставлення, раціонального використання та охорони. І я надіюсь, що для них такі заняття є не тільки повчальними, але й цікавими.

2 karinkasviatobog  
Чудовий захід, впевнена дітям було цікаво. Гарна ідея показувати дітям матеріали у вигляді презентацій та фотографій, їх це більш зацікавлює ніж просто роздруковані матеріали. Впевнена, що після такого заходу у вас буде ще більше відвідувачів yes

1 anzhelkasklyar  
Як чудово, що працівники НПП завжди проводять акції, конференції з нашим молодим поколінням. Адже саме в такому віці потрібно звертати їх увагу на природоохоронювальні установи, щоб в майбутньому дітки бережливо ставилися до навколишнього середовища.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz