Субота, 20.04.2024, 07:06Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2019 » Травень » 16 » ЗВЕРНЕННЯ КОЛЕКТИВУ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ДО МІНІСТРА ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ ОСТАПА МИХАЙЛОВИЧА СЕМЕРАКА
18:03
ЗВЕРНЕННЯ КОЛЕКТИВУ НПП «НИЖНЬОСУЛЬСЬКИЙ» ДО МІНІСТРА ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ ОСТАПА МИХАЙЛОВИЧА СЕМЕРАКА

Ні для кого не таємниця, що відбувається в Міністерстві екології та природних ресурсів України з призначенням керівників установ природно-заповідного фонду України, які перебувають в підпорядкуванні Мінприроди.

Дана ситуація не оминула і участі національного природного парку «Нижньосульський» (далі НПП «Нижньосульський»). Наказом Мінприроди від 17.04.2019 року №147 було оголошено конкурс на заняття вакантної посади керівника установи.

10,11,13 травня 2019 року претенденти на посаду керівника установи проходили конкурсний відбір, за яким уважно спостерігали працівники Парку в мережі Facebook, офіційній сторінці Мінприроди та мережі Youtube, що стало підставою для проведення загальних зборів трудового колективу НПП «Нижньосульський». За результатами засідання загальних зборів, було прийнято рішення, звернутися до Міністра екології та природних ресурсів України Семерака Остапа Михайловича з проханням скасувати рішення конкурсної комісії, в зв’язку з не прозорістю проведення конкурсу та допущення численних порушень «Порядку проведення конкурсу та призначення на посаду керівників установ природно-заповідного фонду, що належить до сфери управління Міністерства екології та природних ресурсів України», затвердженого Міністерством екології та природних ресурсів України від 17.04.2018 №123.

Дане рішення підтримало 31 працівник з 32 працюючих.

Трудовий колектив НПП «Нижньосульський» має надію бути почутими Міністром екології та природних ресурсів України Остапом Михайловичем Семераком.

Переглядів: 500 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 dianastr2014  
Повністю погоджуюсь з діями НПП, адже такі питання вимагають не аби якої серйозності та розуміння того, що відбувається. Місце директора природоохоронного об'єкта повинна займати людина, яка повністю віддана головній ідеї — зберегти, врятувати та відновити природні ніші. Шкода, що Міністерство віднеслось до цього питання спустивши рукава.

7 alinatihovid6  
Я вважаю,що колектив НПП"Нижньосульський" зробив правильно.Адже владі байдуже на стан екології та її проблеми.Тому діяти з такою ситуацією потрібно всіма методами.І чим більше буде задіяно в цій справі тим швидке міністерство розгляне звернення колективу.

6 dakayermolova  
Досить правильне рішення Міністерства, адже навколишнє середовище і так занедбане,а все починається з голови Мін Екології та його наказів щодо застосування тих чи інших прав та законів,яких потрібно дотримуватися кожному.Тому давайте разом зберігати та очищувати нашу природу.Бо окрім нас їй ніхто не допоможе.

5 suhomlynnastiya734  
Моя думка полягає в тому, що це було дуже правильно, бо часто люди не розуміють, що є правила поведінки на заповідних територіях, дані прохання відкладати не можна, бо саме від них залежить спокій та добробут таких закладів.

4 aqatavasilacis  
Помилки в роботі конкурсної комісії очевидні і вагомі.От ільки якщо на підставі рішення конкурсної комісії було прийнято на посаду іншу людину і є відповідний  запис в трудовій книзі,то звертатись потрібно не до міністра,а до судді.

3 uriypyschyta  
Ну звісно, ми як завжди, порушень купа, прозорості нема, а про наслідки ніхто не думає, це в нашому стилі. Коли ми вже почнемо думати про наше майбутнє і ставитись до  всього дійсно відповідально.

2 zheka1233421  
Сподіваюсь що все ж таки це прохання буде розглянуто і рішення конкурсної комісії буде скасовано, адже майже всі працівники підтримали цю ідею.

1 dpolovunka  
Це дуже правильно, адже природу треба берегти і я вважаю, що це найкраще що робити можемо ми. Вірне рішення скасувати все це, природа має бути під захистом кожної людини...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz