Четвер, 18.04.2024, 11:59Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Листопад » 8 » МАЛОБУРІМСЬКІЙ ШКОЛІ -55 РОКІВ
18:31
МАЛОБУРІМСЬКІЙ ШКОЛІ -55 РОКІВ

Школа - дорогий і близький дім для кожного, хто навчався. Цей дім навіки залишається в пам'яті, адже тут промайнули найкращі роки життя.

5 листопала 2016 року Малобурімська школа І-ІІІ ст.. (Чорнобаївського р-ну, Черкаської обл.) відзначала свій черговий ювілей  - Малобурімській школі-55. На свято зібрались випускники всіх років починаючи з 1961 і по 2015 рік. Право на відкриття свята було надано першому випускникові нової школи, а також першокласниці цього року.

 Не залишились байдужими до цього свята і працівники національного природного парку «Нижньосульський». В минулому випускниця Малобурімської школи, а тепер молодший науковий співробітник  НПП Лук'яненко Ю. М., щирими словами привітала всіх випускників та працівників школи, а також з нагоди дня народження школи, задля благоустрою та озеленення території  вручила невеликий подарунок у вигляді зелених саджанців, наданих Криворудським дендропарком та Великобурімським лісництвом.

Починаючи з 2013 року і до сьогодні, працівники НПП та учнівсько-педагогічний склад школи тісно співпрацюють. Саме тому на цьому святі офіційно була передана директору школи «Угода про співпрацю» між  установами.

Хочеться ще раз привітати вчителів і тех.-персонал, щиро побажати міцного здоров’я, упевненості у завтрашньому дні, благополуччя, твердої віри у те, що Малобурімська школа буде і надалі процвітати та займе достойне місце серед кращих шкіл області а потім і України.

 

 

Молодший науковий співробітник                                      Юлія Лук'яненко

 

 

Переглядів: 673 | Додав: Julya2 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 8
8 DENKONONENKO  
Приєднуюсь до всіх привітань, щоб як і завжди показували високі результати і добре навчали майбутнє покоління

7 elisabet  
Хочу привітати увесь персонал школи із цим чудовим ювілеєм. Побажати наснаги і здоров'я вчителям, учням, техперсоналу. Озеленення Вам і процвітання!!!

6 bdgilka97a  
Школа для кожного з нас незабуваємий час! Мені дуже приємно, що люди цінять і не забуваюсь свої навчальні заклади і не просто відвідуюсь, а відвідуюсь з користю.

5 margosha2408  
Добре,коли випускники пам'ятать свою другу домівку-школу,де провели частину свого життя.Допомога школі не є зайвим,адже там виховували,піклувалися,навчали.Озеленення території школи не тільки є її окрасою,а й позитивно впливає на здоров'я дітей,тому саджанці є гарним подарунком для школи і в такий день.

4 skirpotenko  
Я також хочу привiтати з такою великою датою) Успiхiв i процвiтання!

3 romankoanneta  
Дуже добре коли школа співпрацює з науковими установами, так як це дозволяє залучити учнів до наукової роботи.

2 marinasharavar  
Школа це не тільки стіни. Насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступають поріг, сіючи зерна доброго, розумного.   Добра і щастя, творчих здобутків, світлого майбутнього тобі, шкільна домівко!

1 ira1910irina  
Хочу також привітати працівників школи! Побажати їм легкої праці та процвітання вашої школи!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz