Середа, 24.04.2024, 11:26Головна | Реєстрація | Вхід

Форма входу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 631

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Головна » 2016 » Листопад » 18 » УВАГА! КОНКУРС!
11:43
УВАГА! КОНКУРС!

НПП "НИЖНЬОСУЛЬСЬКИ" ПОШИРЮЄ ІНФОРМАЦІЮ ПРО щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел».
До участі запрошуються всі не байдужі до діяльності, спрямованої на охорону і поліпшення стану джерел, річок та водойм України.
Конкурс має на меті розширення в суспільстві практичної природоохоронної діяльності, спрямованої на охорону і поліпшення стану джерел, річок та водойм України, раціональне використання водних ресурсів, підвищення екологічної і правової обізнаності громадян щодо охорони водних ресурсів шляхом залучення широких верств населення до практичної природоохоронної роботи, розвитку громадянських екологічних ініціатив.
Учасниками Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел» можуть бути місцеві державні адміністрації, сільські, селищні та міські ради, колективні та індивідуальні земле- і водокористувачі, установи, підприємства усіх форм власності, загальноосвітні, професійно-технічні, позашкільні та вищі навчальні заклади, засоби масової інформації, громадські організації, окремі громадяни, які надіслали до Конкурсної комісії відповідно оформлені матеріали з підсумками своєї діяльності у сфері охорони та оздоровлення водних об’єктів України.
Переможці будуть нагороджені цінними призами.
Матеріали на Конкурс надсилаються на електронну та поштову адреси Мінприроди України:електронна адреса: dzherela@menr.gov.ua;
поштова адреса: 03035 м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, Мінприроди України, з поміткою «На Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел».

Роботи надіслані лише на паперових носіях не будуть допущені до розгляду Конкурсною комісією.

Більш детальна інформація про Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел» доступна на сайті Мінприроди України за посиланням http://menr.gov.ua/index.php/public/dzherela.

Переглядів: 769 | Додав: ksysha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 121 2 »
12 korynevych96  
Ой як добре що є такі заохочуючі методи боротьби з екологічнми проблемами, як проведення таких конкурсів) Надіюсь що люди не будуть байдужими і об"єднаючись знайдуть вирішення екологічних проблем!

11 nazarenko2510  
Я вважаю, що даний конкурс зможе створити наші водойми чистішими, але тільки тоді, коли ми всі разом прикладемо максимум зусиль до цієї справи) smile

10 tania-shan  
Надіюся, що люди будуть небайдужими, відгукнуться і приймуть участь у цьому конкурсі.

9 lena_shuba  
Мені здається що у кожному місті повинні знати про цей конкурс , ажде лише спільними зусиллями ми можемо зробити наше довкілля кращим! Будьте не байдужими до екології.

8 ksysha  
0
Спробуйте і Ви прийняти участь в конкурсі та запропонуйте свої заходи спрямованої на охорону і поліпшення стану джерел, річок та водойм
України, раціональне використання водних ресурсів тощо

7 margosha2408  
Такий захід буде чудовою можливістю об'єднати людей,які не байдужі до навколишнього середовища.Стан річок на даний момент бажає бути кращим,чимало бруду там знаходиться,які користі людям не приносять.Багато інфекцій міститься у водоймах,якими людина може бути заражена.Чудово,якщо цей захід не буде проігноровано,можливо саме приз буде стимулом зробити добру справу.

6 skirpotenko  
Це дуже гарний конкурс сподiваюсь що i учасникiв буде багато.Бажаю удачi)))

5 ZSVETA6  
Чудовий конкурс.Потрібно проводити подібні частіше.

4 valeriyapishchita  
На мою думку,цей конкурс необхідно проводити якомога частіше,можливо люди зрозуміють,що не потрібно забруднювати ріки і озера, і стан водойм стане кращим.

3 romankoanneta  
Необхідно проводити подібні конкурси. Знаходити альтернативні рішення для вирішення екологічних проблем, та залучати до цього молодь.

1-10 11-12
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтів - uCoz